Wetterille Vetovoima-palkinnon Maineteko-kunniakirja Oulun Kauppakamarin Kevätforumissa

Oulun kauppakamari jakaa vuosittain Vetovoima-palkinnon sekä Vetovoima-palkinnon Maineteko-kunniakirjan eri tavoilla ansioituneille alueen toimijoille. Vuoden 2024 Maineteko-kunniakirja myönnettiin Wetterille, jonka erityisiksi ansioiksi nähtiin laadukas markkinointiviestinnän kokonaisuus sekä myös rohkeus liiketoiminnan kasvattamisessa uudelle tasolle.

”Olen hyvin iloinen tästä palkinnosta. Wetteri on vanhastaan tunnettu yhtiö, mutta pörssilistautumisen myötä olemme panostaneet entistä vahvemmin viestinnän kehittämiseen. Esimerkiksi tämän vuoden alkupuolella toteutimme Hyppää kyytiin -teemalla sijoittajaviestinnän kampanjan, joka oli markkinassa uudenlainen ja ainutlaatuinen tapa kertoa Wetteristä sijoituskohteena. Meiltä tämä vaati rohkeutta erottua, ja toimitusjohtajalta myös henkilökohtaista heittäytymistä. On hienoa, että panostuksemme viestintään on herättänyt huomiota ja meillä tehty työ saa tunnustusta”, kertoo Wetterin toimitusjohtaja Aarne Simula.

Katso Aarne kyyditsee-videot!

Vetovoima-palkinnon sai Hotelli Iso-Syöte, jonka ansioiksi mainittiin mm. menestyminen kansainvälisessä markkinoinnissa sekä investointien kannustaminen koko Syötteen alueelle.

Vas. Mika Kulju, Oulun Kauppakamari, Juha Kuukajärvi Hotelli Iso-Syöte, Sanna Räsänen, Wetteri Oyj ja Heidi Kananen, Kaleva.