Sijoittaja, hyppää kyytiin! On aika tutustua Wetteriin

Wetteri on matkalla kotimaisen autoalan suurimmaksi ja kannattavimmaksi monimerkkiautotaloksi vuoden 2025 loppuun mennessä.

Kutsuimme tunnettuja suomalaisia sijoittajia Wetterin toimitusjohtajan Aarne Simulan kyytiin. Seurasi kiperiä kysymyksiä, hyvää keskustelua ja unohtumaton yhtiöesittely.

Aarnen kyydissä Mikael Rautanen – Miksi Wetteriin kannattaa sijoittaa?

Aarnen kyydissä Sari Lounasmeri – Mitkä ovat Wetterin pysyvät kilpailuedut?

Aarnen kyydissä Kim Väisänen – Miten Wetteri kiihdyttää paalupaikalle?

Wetteri on autoalan kasvuyhtiö

Wetteri Oyj on yrittäjäohjattu autoalan kasvuyhtiö, jonka tavoitteena on olla kotimaan suurin monimerkkiautotalo vuoden 2025 loppuun mennessä. Wetterin vahva kasvustrategia perustuu autoalan konsolidoinnille. Viime vuodet ovat luoneet automarkkinaan patoutunutta kysyntää, joka tarjoaa myös orgaanisen kasvun potentiaalia.


Wetteri on uniikki autoalan pörssiyhtiö, jonka vahvuus on yhtiön kattava liiketoimintamalli: Henkilö-, hyöty- ja raskaan liikenteen ajoneuvojen vähittäiskaupan lisäksi yhtiö tuottaa huolto- ja vauriokorjaamopalveluita henkilöautoista raskaaseen kalustoon. Tämä liiketoimintamalli tuo vakautta suhdannevaihteluissa.


Yhtiöllä on kotimaassa 43 toimipistettä, pääkonttori sijaitsee Oulussa. Yhtiö työllistää lähes 1000 henkilöä, joista n. 70 % työskentelee huolto- ja vauriokorjaamopalveluissa. Wetteri on autoalan digitalisaation edistäjä ja tärkeä toimija yhteisellä matkalla kohti päästötöntä autoilua.

Pysy kärryillä:

Töötätään kun tavataan!

Terveisin,

Aarne Simula

Toimitusjohtaja

Wetteri Oyj

aarnekyyditsee@wetteri.fi

Sijoittajayhteydet