Wetterin Kia- ja Mitsubishi-edustukset laajenevat

Wetteri Oyj Lehdistötiedote 3.7.2024 klo 9.30

Autoalan kasvuyhtiö Wetterin yhteistyö Kia- ja Mitsubishi-merkkien kanssa laajenee. Ensimmäinen uusi avaus on Wetterin Lempäälän toimipiste, jonka toimintakonsepti muuttuu yhteistyön myötä vaihtoautokeskuksesta myös uusien autojen myyntiin sekä autohuoltoon. Wetterillä on jo aikaisemmin Kia-edustus Joensuussa ja Kajaanissa. Laajentuvan yhteistyön myötä Kia- ja Mitsubishi-edustuksia saadaan myös uusille paikkakunnille.

Aarne Simula, toimitusjohtaja, Wetteri Oyj:

“Olemme hyvin tyytyväisiä laajentuvaan Kia-edustukseen, joista ensimmäisenä toteutuu Lempäälä. Meillä on sujuva yhteistyöhön Kia-maahantuonnista vastaavan Astara Finland Oy:n kanssa. Uskomme, että tämä on yksi tärkeä orgaanisen kasvun ajuri, sillä Kia on yksi maamme suosituimmista automerkeistä.”

Miska Tammelin, toimitusjohtaja, Astara Finland Oy

”Toimiva sekä sitoutunut jälleenmyynti- ja huoltoverkosto on avainasemassa nykypäivän kovassa kilpailussa. Yhteistyömme Wetterin kanssa on ollut menestyksekästä ja nyt on oikea aika laajentaa tätä toimintaa.”

Lisätietoja

Aarne Simula, toimitusjohtaja, Wetteri Oyj

Puh. 0400 689 613, aarne.simula@wetteri.fi

Wetteri Oyj – yrittäjäohjattu autoalan kasvuyhtiö

Wetteri Oyj on yrittäjäohjattu autoalan kasvuyhtiö. Henkilö-, hyöty- ja raskaan liikenteen ajoneuvojen vähittäiskaupan lisäksi yhtiö tuottaa huolto- ja vauriokorjaamopalveluita henkilöautoista raskaaseen kalustoon. Yhtiöllä on kotimaassa 50 toimipistettä, pääkonttori sijaitsee Oulussa. Yhtiö työllistää lähes 1000 henkilöä, joista n. 70 % työskentelee huolto- ja vauriokorjaamopalveluissa. Wetteri on autoalan digitalisaation edistäjä ja tärkeä toimija yhteisellä matkalla kohti päästötöntä autoilua. Lisätietoja: www.sijoittajat.wetteri.fi