Wetteri yhdistää henkilöautokaupan toiminnot Wetteri-brändin alle ja luopuu Mobila-brändistä

Wetteri Oyj lehdistötiedote 12.1.2023 klo 14.00

Wetteri Oyj selkeyttää konsernin brändirakennetta ja luopuu Mobila-brändistä. Osa konsernin vaihtoautoliiketoiminnasta on toiminut Mobila-brändin alla. Wetteri Oyj siirtää Mobilan vaihtoautoliiketoiminnan konsernin sisäisellä liiketoimintakaupalla Autotalo Mobila Oy:ltä Wetteri Auto Oy:lle.

Muutoksen jälkeen konsernin uusien autojen kauppa, huolto- ja vauriokorjaamoliiketoiminta sekä vaihtoautokauppa tapahtuvat Wetteri-brändin alla niin henkilö- ja hyötyajoneuvojen kuin raskaan kalustonkin osalta. Muutoksella ei ole vaikutuksia konsernin henkilöstöön tai liikevaihtoon.

Aarne Simula, toimitusjohtaja, Wetteri Oyj:

”Meille on tärkeää vahvistaa Wetteri-brändiä. Selkeä brändistrategia tuo tehokkuutta ja kustannussäästöjä pidemmällä aikavälillä, kun voimme panostaa kaikessa toiminnassamme Wetteri-brändin tunnettavuuden kasvattamiseen. Wetteri on yrittäjäohjattu autoalan kasvuyhtiö, jonka kautta tarjolla on Suomen laajin henkilöautomerkkien edustus ja lujaa merkkikohtaista asiantuntijuutta. Palvelemme kattavasti myös raskaan liikenteen ammattilaisten tarpeita niin automyynnin kuin huollonkin suhteen. Nyt toteutettava muutos tukee meitä tavoitteessamme tehdä yli 60-vuotiaasta Wetteristä tuttu ja kiinnostava toimija myös perinteisen toimialueemme ulkopuolella.”

Mobila-nimellä toimivat vaihtoautokaupat sijaitsevat Oulussa, Rovaniemellä, Lempäälässä, Lahdessa ja Espoossa. Wetteri-brändi tulee näkymään Mobilan nykyisissä toimipaikoissa vuoden 2023 ensimmäisellä kvartaalilla.

Lisätietoja:

Aarne Simula, toimitusjohtaja, Wetteri Oyj

Puh. 0400 689 613, aarne.simula@wetteri.fi

Sanna Räsänen, viestintäjohtaja, Wetteri Oyj

Puh. 041 732 0537, sanna.rasanen@wetteri.fi

Wetteri Oyj – yrittäjäohjattu autoalan kasvuyhtiö
Wetteri Oyj on yrittäjäohjattu autoalan kasvuyhtiö. Henkilö-, hyöty- ja raskaan liikenteen ajoneuvojen vähittäiskaupan lisäksi yhtiö tuottaa huolto- ja vauriokorjaamopalveluita henkilöautoista raskaaseen kalustoon. Yhtiöllä on kotimaassa 25 toimipistettä, pääkonttori sijaitsee Oulussa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2021 oli noin 332 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää noin 600 henkilöä, joista yli 70 % työskentelee huolto- ja vauriokorjaamopalveluissa. Wetteri on autoalan digitalisaation edistäjä ja tärkeä toimija yhteisellä matkalla kohti päästötöntä autoilua. Lisätietoja: www.sijoittajat.wetteri.fi