Wetteri Trucks Oy avaa vaihtokuorma-automyynnin Kuopioon sekä Joensuuhun

Wetteri Oyj Lehdistötiedote 24.5.2024 klo 9.00

Autoalan kasvuyhtiö Wetteri Oyj:n tytäryhtiö Wetteri Trucks Oy avaa vaihtokuorma-autojen myynnin Kuopioon ja Joensuuhun. Kuorma-automyynnin toimipisteet sijoittuvat samoihin toimitiloihin Wetteri Auto Oy:n henkilöautokauppojen kanssa. Vaihtokuorma-autojen myynti käynnistyy 1.6.2024 mennessä.

Aarne Simula, toimitusjohtaja, Wetteri Oyj

”Wetteri on voimakkaassa kasvuvaiheessa, ja panostukset raskaan kaluston liiketoimintamme kasvattamiseen uusilla myyntipisteillä ovat osa kasvustrategiaamme. Wetteri Trucksilla on vahvaa osaamista vaihtokuorma-autokaupasta ja hyvät hankinta- sekä jakelukanavat, jotka luovat tukevan pohjan liiketoiminnan kannattavalle kasvattamiselle.”

Wetteri Trucks Oy palvelee vaihtokuorma-automyynnissä viidellä paikkakunnalla: Turussa, Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa sekä Joensuussa. Wetteri Oyj-konserniin kuuluvan Wetteri Power Oy:n kuorma-automyynti toimii Oulussa, Kokkolassa, Rovaniemellä, Kemissä ja Kajaanissa.

Antti Ollikainen, toimitusjohtaja, Wetteri Trucks Oy ja Wetteri Power Oy

”Wetteri Trucksin laajentuminen vaihtokuorma-automyynnissä Itä-Suomen alueelle on merkittävä askel alueellisen painopisteemme osalta. Uskomme Wetterinä pystyvämme tuottamaan paikallisille asiakkaille laadukasta palvelua myös vaihtokuorma-autojen osalta.”

Lisätietoja

Aarne Simula, toimitusjohtaja, Wetteri Oyj

Puh. 0400 689 613, aarne.simula@wetteri.fi

Antti Ollikainen, toimitusjohtaja, Wetteri Trucks ja Wetteri Power Oy

Puh:050 3732324, antti.ollikainen@wetteri.fi

Wetteri Oyj – yrittäjäohjattu autoalan kasvuyhtiö

Wetteri Oyj on yrittäjäohjattu autoalan kasvuyhtiö. Henkilö-, hyöty- ja raskaan liikenteen ajoneuvojen vähittäiskaupan lisäksi yhtiö tuottaa huolto- ja vauriokorjaamopalveluita henkilöautoista raskaaseen kalustoon. Yhtiöllä on kotimaassa 50 toimipistettä, pääkonttori sijaitsee Oulussa. Yhtiö työllistää lähes 1000 henkilöä, joista n. 70 % työskentelee huolto- ja vauriokorjaamopalveluissa. Wetteri on autoalan digitalisaation edistäjä ja tärkeä toimija yhteisellä matkalla kohti päästötöntä autoilua. Lisätietoja: www.sijoittajat.wetteri.fi