Wetteri Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpano

Wetteri Oyj   Pörssitiedote   25.1.2023   klo 12.30

Wetteri Oyj:n nimitystoimikunnan jäsenet on nimetty. Yhtiön kolme suurinta osakkeenomistajaa 31.12.2022 tilanteen mukaan ovat kukin oikeutettuja nimeämään nimitystoimikuntaan yhden jäsenen. Suurimmat osakkeenomistajat 31.12.2022 olivat Simula Invest Oy, PM Ruukki Oy ja Oy Haapalandia Invest Ltd. Simula Invest Oy on nimennyt edustajakseen Aarne Simulan, PM Ruukki Oy on nimennyt edustajakseen Markku Kankaalan, Oy Haapalandia Invest Ltd on nimennyt edustajakseen Martti Haapalan. Toimikunta on valinnut keskuudestaan puheenjohtajaksi Aarne Simulan.

Nimitystoimikunta vastaa hallituksen jäseniä ja heidän palkitsemistaan koskevien ehdotusten valmistelusta varsinaiseen yhtiökokoukseen sekä hallituksen jäsenten mahdollisten seuraajien tunnistamisesta. Nimitystoimikunnan tulee varmistaa, että yhtiön hallituksella yhdessä ja sen jäsenillä erikseen on monimuotoisuus huomioon ottaen riittävä ja yhtiön tarpeita vastaava asiantuntemus, osaaminen, ja kokemus tehtävässä toimimiseksi.

Lisätietoja:

Aarne Simula, toimitusjohtaja, Wetteri Oyj

Puh. 0400 689 613, aarne.simula@wetteri.fi

Sanna Räsänen, viestintäjohtaja, Wetteri Oyj

Puh. 041 732 0537, sanna.rasanen@wetteri.fi

Wetteri Oyj – yrittäjäohjattu autoalan kasvuyhtiö

Wetteri Oyj on yrittäjäohjattu autoalan kasvuyhtiö. Henkilö-, hyöty- ja raskaan liikenteen ajoneuvojen vähittäiskaupan lisäksi yhtiö tuottaa huolto- ja vauriokorjaamopalveluita henkilöautoista raskaaseen kalustoon. Yhtiöllä on kotimaassa 25 toimipistettä, pääkonttori sijaitsee Oulussa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2021 oli noin 332 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää noin 600 henkilöä, joista yli 70 % työskentelee huolto- ja vauriokorjaamopalveluissa. Wetteri on autoalan digitalisaation edistäjä ja tärkeä toimija yhteisellä matkalla kohti päästötöntä autoilua. Lisätietoja: www.sijoittajat.wetteri.fi