Wetteri Oyj lahjoitti henkilöauton Ukrainassa avustus- ja koulutustyötä tekevälle Lion Defence Teamille

Lehdistötiedote  10.4.2024 klo 15.30

Autoalan kasvuyhtiö Wetteri Oyj lahjoittaa henkilöauton Ukrainassa toimivalle suomalaiselle Lion Defence Team-yhdistykselle. Lion Defence Team Ry on vapaaehtoisvoimin toimiva voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tehtävänä on tarjota Ukrainassa sotilaille ja lääkinnän ammattilaisille koulutusta ja materiaaliapua. Yhdistys on perustettu vuoden 2023 alussa, ja toiminnassa on aktiivisesti mukana 60 vapaaehtoista kouluttajaa. Yhdistys toimii täysin lahjoitusvaroin.

Juho Taskila Lion Defence Teamilta oli vastaanottamassa lahjoitusta Oulussa:

”Kiitän lämpimästi Wetteriä tästä tuesta, yhdistyksemme työ ei olisi mahdollista ilman lahjoituksia tai vapaaehtoisiamme. On hienoa, että Suomesta löytyy halua auttaa yhdistystämme ja ennen kaikkea halua auttaa Ukrainaa. Auto lähtee kuljettamaan tiimiämme  jo huhtikuun aikana.”

Aarne Simula, toimitusjohtaja, Wetteri Oyj:

”Kun saimme yhteydenoton, oli selvää, että halusimme tukea Lion Defence Teamin koulutustoimintaa Ukrainan alueella, ja meille auton lahjoittaminen oli tietenkin luonteva tapa auttaa.”

Lisätietoja:

Aarne Simula, toimitusjohtaja, Wetteri Oyj

Puh. 0400 689 613, aarne.simula@wetteri.fi

Wetteri Oyj – yrittäjäohjattu autoalan kasvuyhtiö

Wetteri Oyj on yrittäjäohjattu autoalan kasvuyhtiö. Henkilö-, hyöty- ja raskaan liikenteen ajoneuvojen vähittäiskaupan lisäksi yhtiö tuottaa huolto- ja vauriokorjaamopalveluita henkilöautoista raskaaseen kalustoon. Yhtiöllä on kotimaassa 49 toimipistettä, pääkonttori sijaitsee Oulussa. Yhtiö työllistää lähes 1000 henkilöä, joista n. 70 % työskentelee huolto- ja vauriokorjaamopalveluissa. Wetteri on autoalan digitalisaation edistäjä ja tärkeä toimija yhteisellä matkalla kohti päästötöntä autoilua. Lisätietoja: www.sijoittajat.wetteri.fi