Wetteri-järjestelyn listalleottoesite jätetty tarkastukseen ja aikataulu täsmentynyt

Soprano Oyj sisäpiiritieto 2.11.2022 klo 09.15

Wetteri-järjestelyn listalleottoesite jätetty tarkastukseen ja aikataulu täsmentynyt

Sopranon ja Wetterin yhdistymiseen liittyen on aiemmin tiedotettu, että Sopranon ylimääräisen yhtiökokouksen ja yritysjärjestelyn täytäntöönpanon tavoitellaan tapahtuvan viimeistään vuoden 2022 loppuun mennessä.

Soprano on eilen jättänyt järjestelyyn liittyvän listalleottoesitteen Finanssivalvonnan tarkastettavaksi.

Esitteen julkistamisen ja Sopranon ylimääräisen yhtiökokouksen kutsun odotetaan tapahtuvan viimeistään 16.11.2022.

Yhtiökokous on suunniteltu pidettäväksi 8.12.2022. Mikäli yhtiökokous hyväksyy järjestelyn, täytäntöönpanotoimet toteutetaan viipymättä kokouksen jälkeen.

Yhtiön toiminimen muuttuminen Wetteri Oyj:ksi ja järjestelyssä liikkeeseen laskettavien uusien osakkeiden kaupankäynnin aloituksen arvioidaan tapahtuvan 15.12.2022 mennessä. 

Tuleva julkinen ostotarjous on yritysjärjestelystä erillinen prosessi, eikä sillä ole vaikutusta järjestelyn täytäntöönpanon aikatauluun.

Soprano Oyj

Lisätietoja:
Soprano Oyj, hallituksen puheenjohtaja Satu Mehtälä, puh. 050 539 8590, satu.mehtala@boardman.fi
Wetteri Yhtiöt Oy, toimitusjohtaja Aarne Simula, puh. 0400 689 613, aarne.simula@wetteri.fi
Wetteri Yhtiöt Oy, hallituksen puheenjohtaja Markku Kankaala, puh 040 068 5719, markku@kankaala.fi

Soprano Group – Elinikäistä oppimista ammattilaisille

Soprano Group on kasvuhakuinen kehitysyhtiö, joka keskittyy ammattilaisten elinikäiseen oppimiseen. Oppiminen tapahtuu yhä monipuolisemmin, digitaaliset etäkurssit ja itseopiskeltavat verkkokurssit ovat vakiinnuttaneet paikkaansa perinteisen läsnäkoulutuksen rinnalle. Soprano Group tarjoaa asiakkaiden hyödyksi parhaat koulutussisällöt, menetelmät ja teknologiat.

Parhaan asiakaskokemuksen takaavat kokeneet tekijät Informator Tieturi Groupissa, Management Institute of Finland MIFissä ja MIF Academyssä. Palvelemme kuudessa kaupungissa Suomessa ja Ruotsissa, verkoston kautta kymmenissä maissa sekä virtuaalisesti ympäri maailman. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 11 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 80 henkeä. Sopranon osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoja: www.soprano.fi, www.mif.fi, www.tieturi.fi, www.informator.se

Wetteri Yhtiöt – Autokauppaa vuodesta 1960

Wetteri Yhtiöt kuuluu neljän suurimman suomalaisen yksityisen autoliikkeen joukkoon. Konserniin kuuluu henkilö- ja hyötyajoneuvojen myynnistä, huollosta ja varaosaliiketoiminnasta vastaava Wetteri Oy, käytettyjen henkilöautojen myyntiin keskittynyt Autotalo Mobila Oy sekä raskaan kaluston puolella toimiva Wetteri Power Oy. Konsernin pääkonttori sijaitsee Oulussa, konsernin muut toimipisteet ovat Espoossa, Kajaanissa, Kemissä, Kempeleessä, Kokkolassa, Kuusamossa, Lahdessa, Lempäälässä, Rovaniemellä ja Ylivieskassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 332 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 600 henkilöä. Lisätietoja: www.wetteri.fi