Wetteri avaa vaihtoautokaupan suurmyymälän Vantaan Petikkoon

Lehdistötiedote 16.10.2023 klo 9.45

Autoalan kasvuyhtiö Wetteri avaa Vantaan Petikkoon uuden Wetteri Premium-konseptin mukaisen vaihtoautomyymälän. Uusi suurmyymälä, pinta-alaltaan 1200 neliömetriä, on Wetterille merkittävä avaus pääkaupunkiseudulla ja Suomen vilkkaimmalla autokaupan markkinalla. Uuden suurmyymälän tilat ovat rakennusvaiheessa. Tilat ovat valmiit myymälän avaamista varten arviolta huhti-kesäkuussa 2024.

Aarne Simula, toimitusjohtaja, Wetteri Oyj

”Wetteri on autoalan kasvuyhtiö, joka kasvaa sekä liiketoimintakaupoilla että orgaanisesti. Kuluvan vuoden aikana olemme toteuttaneet kaksi tärkeää liiketoimintakauppaa ja laajentaneet toimintaamme Itä-Suomessa ja Satakunnassa. Uusia vaihtoautokeskuksia on perustettu Raisioon, Lempäälään ja Ouluun. Petikon suurmyymälä on tärkeä askel, jolla saamme vahvan läsnäolon pääkaupunkiseudulla ja sen vilkkaassa autokaupan markkinassa. Autoalalla on käynnissä murros, jonka myötä toiminta keskittyy suurille toimijoille. Tätä murrosta me hyödynnämme kasvumme polttoaineena.”

Arto Tahvanainen, johtaja, Wetteri Auto Oy

”Kuluvan vuoden aikana on nähty vilkastumista erityisesti vaihtoautokaupassa. Meillä Wetterillä vaihtoautoja laskutettiin tammi-kesäkuun aikana liki 26 prosenttia edellisvuoden vastaavaa aikaa enemmän. Nyt tuomme pääkaupunkiseudulle tarjolle Wetterin Premium-konseptin mukaisen valikoiman korkealuokkaisia vaihtoautoja, joille alueella on kysyntää. Olen ollut avaamassa jo kahta uutta Wetterin vaihtoautokeskusta tänä vuonna, ja olen hyvin innoissani tästä uudesta Vantaan suurmyymälästä.”

Wetteri toimii Suomessa valtakunnallisesti ja sillä on 39 toimipistettä eri puolilla Suomea. Henkilöautokaupan ja -huollon lisäksi Wetteri myy ja huoltaa hyötyajoneuvoja ja raskasta kalustoa. Maaliskuussa 2023 Wetteri osti liiketoimintakaupalla Itä-Suomessa toimivan Autotalo Hartikaisen. Kesäkuussa 2023 Raumalla ja Porissa toimivasta AutoPalinista tuli osa Wetteriä. Wetterillä on Suomen laajin henkilöautomerkkien myynti- ja huoltoedustus.

Lisätietoja:

Aarne Simula, toimitusjohtaja, Wetteri Oyj

Puh. 0400 689 613, aarne.simula@wetteri.fi

Arto Tahvanainen, johtaja, vaihtoautot, Etelä-Suomi, Wetteri Auto Oy

Puh. 040 342 6293, arto.tahvanainen@wetteri.fi

Wetteri Oyj – yrittäjäohjattu autoalan kasvuyhtiö

Wetteri Oyj on yrittäjäohjattu autoalan kasvuyhtiö. Henkilö-, hyöty- ja raskaan liikenteen ajoneuvojen vähittäiskaupan lisäksi yhtiö tuottaa huolto- ja vauriokorjaamopalveluita henkilöautoista raskaaseen kalustoon. Yhtiöllä on kotimaassa 39 toimipistettä, pääkonttori sijaitsee Oulussa. Yhtiö työllistää noin 900 henkilöä, joista lähes 70 % työskentelee huolto- ja vauriokorjaamopalveluissa. Wetteri on autoalan digitalisaation edistäjä ja tärkeä toimija yhteisellä matkalla kohti päästötöntä autoilua. Lisätietoja: www.sijoittajat.wetteri.fi