Wetteri avaa uuden vaihtoautokeskuksen Lempäälän autokauppakeskittymään

Sijoittajauutinen 30.8.2023 klo 9.00

Autoalan kasvuyhtiö Wetteri avaa uuden vaihtoautokeskuksen Lempäälään, josta on rakentunut merkittävä vaihtoautokaupan keskittymä Pirkanmaan alueelle. Wetterin uusi vaihtoautokeskus avataan 1.9.2023 Pitkäkurunkujalle, jossa toimii myös muita suuria vaihtoautokaupan kauppaliikkeitä.

Aarne Simula, toimitusjohtaja, Wetteri Oyj

”Kuluvan vuoden aikana olemme avanneet useita uusia vaihtoautokeskuksia eripuolille Suomea, Joensuusta Raisioon ja Ouluun sekä nyt Lempäälään. Alkuvuoden aikana nimenomaan vaihtoautokauppa on käynyt vilkkaana. Wetterillä vaihtoautoja laskutettiin alkuvuoden aikana liki 26 prosenttia edellisvuoden vastaavaa aikaa enemmän. Meillä on tarjoamamme perusteella hyvät edellytykset vastata kysyntään, samalla kun laajennamme toiminta-aluettamme kasvustrategiamme mukaisesti.”

Arto Tahvanainen, johtaja, Wetteri Auto Oy

”Lempäälästä on kasvanut merkittävä vaihtoautokaupan keskittymä ja luonnollisesti me haluamme olla mukana. Uusi vaihtoautokeskuksemme on hyvin saavutettavissa ja tämä myymälätila antaa meille hyvät edellytykset toiminnan ja tarjoaman kehittämisen sekä monipuolistamiseen.”

Lisätietoja:

Aarne Simula, toimitusjohtaja, Wetteri Oyj

Puh. 0400 689 613, aarne.simula@wetteri.fi

Arto Tahvanainen, johtaja, vaihtoautot, Etelä-Suomi, Wetteri Auto Oy

Puh. 040 342 6293, arto.tahvanainen@wetteri.fi

Wetteri Oyj – yrittäjäohjattu autoalan kasvuyhtiö

Wetteri Oyj on yrittäjäohjattu autoalan kasvuyhtiö. Henkilö-, hyöty- ja raskaan liikenteen ajoneuvojen vähittäiskaupan lisäksi yhtiö tuottaa huolto- ja vauriokorjaamopalveluita henkilöautoista raskaaseen kalustoon. Yhtiöllä on kotimaassa 39 toimipistettä, pääkonttori sijaitsee Oulussa. Yhtiö työllistää noin 900 henkilöä, joista lähes 70 % työskentelee huolto- ja vauriokorjaamopalveluissa. Wetteri on autoalan digitalisaation edistäjä ja tärkeä toimija yhteisellä matkalla kohti päästötöntä autoilua. Lisätietoja: www.sijoittajat.wetteri.fi