Wetteri avaa Joensuuhun uuden vaihtoautokeskuksen

Wetteri Oyj   Lehdistötiedote   28.4.2023 klo 11.00

Wetteri avaa uuden vaihtoautokeskuksen Joensuussa 8.5.2023. Yhtiön tavoitteena on vahvistaa alueellista asemaansa vaihtoautomarkkinassa ja tuoda tarjolle alueen laajin vaihtoautovalikoima.

Teemu Hartikainen, autotalonjohtaja, Wetteri

”Vaihtoautokeskus avataan uuteen kiinteistöön tutulle paikalle Joensuun Pamilonkadulle, jossa sijaitsevat myös muut alueen palvelumme. Palvelemme myymälän lisäksi asiakkaita myös online-myynnin kautta. Uuden vaihtoautokeskuksen kautta saamme tarjolle koko Wetterin vaihtoautovalikoiman, ja lisäksi tulemme tarjoamaan kattavat lisäpalvelut vaihtoauton ostajalle.”

Wetterillä on Suomen laajin henkilöautomerkkien edustus ja valtakunnallisesti yhtiöllä on 33 toimipistettä. Wetteri aikoo lähivuosien aikana kasvaa voimakkaasti yritysostojen kautta ja laajentaa maantieteellistä läsnäoloaan.

Aarne Simula, toimitusjohtaja, Wetteri Oyj

”Uudella vaihtoautokeskuksellamme me vankistamme Wetterin asemaa Joensuun alueella. Vaihtoautojen kysyntä on kasvanut alkuvuoden aikana reippaasti verrattuna vuoden takaiseen toimialaa tarkastellen, nyt on hyvä aika uudelle avaukselle”.

Lisätietoja:

Aarne Simula, toimitusjohtaja, Wetteri Oyj

Puh. 0400 689 613, aarne.simula@wetteri.fi

Teemu Hartikainen Johtaja, Itä-Suomi

Puh: 045 256 0056, teemu.hartikainen@wetteri.fi

Wetteri Oyj – yrittäjäohjattu autoalan kasvuyhtiö

Wetteri Oyj on yrittäjäohjattu autoalan kasvuyhtiö. Henkilö-, hyöty- ja raskaan liikenteen ajoneuvojen vähittäiskaupan lisäksi yhtiö tuottaa huolto- ja vauriokorjaamopalveluita henkilöautoista raskaaseen kalustoon. Yhtiöllä on kotimaassa 33 toimipistettä, pääkonttori sijaitsee Oulussa. Yhtiö työllistää noin 900 henkilöä, joista yli 75 % työskentelee huolto- ja vauriokorjaamopalveluissa. Wetteri on autoalan digitalisaation edistäjä ja tärkeä toimija yhteisellä matkalla kohti päästötöntä autoilua. Lisätietoja: www.sijoittajat.wetteri.fi