Tulosvaroitus: Sopranon liiketulos ylitti ennakoidun

Soprano Oyj pörssitiedote 26.2.2019 klo 09.00

Tulosvaroitus: Sopranon liiketulos ylitti ennakoidun

Soprano-konsernin vuoden 2018 tilintarkastamattoman tuloslaskelman mukaan liikevaihto oli 15,5 ja liiketulos oli 0,4 miljoonaa euroa. Aiemmassa tulosohjauksessa yhtiö arvioi, että Soprano-konsernin liikevaihdon ennakoidaan olevan yli 15 miljoonaa euroa ja liiketuloksen olevan noin 0,3 miljoonaa euroa.

Soprano Oyj:n toimitusjohtaja Arto Tenhunen: ”Sopranon liiketoimintasegmenttien liiketulos parani 8,8 prosenttia 1,2 miljoonasta 1,3 miljoonaan euroon. Sekä asiakkaiden että koulutettavien määrä kasvoi. Kannattavan perusliiketoiminnan turvin emoyhtiö panosti tilikaudella 0,9 miljoonaa euroa digitaalisiin koulutussisältöihin ja markkina-alueen laajentamiseen kansainvälisesti. Merkittävistä panostuksista huolimatta konsernin liiketulos ylitti ennakoidun.”

Soprano Oyj

Lisätietoja:
Soprano Oyj,
toimitusjohtaja Arto Tenhunen, +358 400 413314, arto.tenhunen@soprano.fi
talousjohtaja Panu Kauppinen, +358 44 2363740, panu.kauppinen@soprano.fi

Soprano Group – Lifelong Learning for Working Professionals
Soprano Group on Pohjoismaiden johtava yksityinen koulutusorganisaatio. Vuonna 2018 koulutuksiimme osallistui 25905 henkilöä 2250 organisaatiosta. Soprano Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla.

Kuuden businesskoulumme 1500 koulutusohjelmaa ovat erikoistuneet johtamiseen, viestintään, kansainväliseen kauppaan ja informaatioteknologiaan. Tarjoamme diplomit, sertifikaatit ja ammattitutkinnot perinteisesti luokkahuonekoulutuksena, verkon yli remote-koulutuksena ja tekoälyavusteisena online-koulutuksena. Uuden teknologian avulla teoreettiset opinnot, käytännön projektit, testit ja keskustelut kollegoiden ja kouluttajien välillä voidaan tehdä yhä useammin kokonaan verkossa. Tavoittelemme monistettavaa ja hyvin skaalautuvaa kansainvälistä koulutusliiketoimintaa.

Sopranon omat asiantuntijat palvelevat koulutuskeskuksissa kolmessa maassa ja seitsemässä kaupungissa, Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Tukholmassa, Göteborgissa ja Pietarissa, verkoston kautta kymmenissä maissa sekä virtuaalisesti ympäri maailman. 

Soprano Group | MIF | Infor | Johtamistaidon Opisto | Fintra | Informator | Tieturi | 
www.soprano.fi

Lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme:
Soprano Oyj
www.soprano.fi
Informator Tieturi Group
www.informator.se
www.tieturi.fi

Management Institute of Finland MIF
www.mif.fi
www.infor.fi
www.jto.fi
www.fintra.fi