Tulosvaroitus: Soprano peruu tulosohjauksensa

Soprano Oyj sisäpiiritieto 31.7.2020 klo 10.00

Tulosvaroitus: Soprano peruu tulosohjauksensa

Soprano on saanut tiedon merkittävän koulutusvientiprojektin asiakkaan halusta sopimuksen päättämiseksi. Asiakkaan ilmoittama pääsyy tähän on maan pahentunut koronatilanne ja sen vuoksi maassa käyttöön otetut voimakkaat säästötoimet. Soprano selvittää hankkeen jatkomahdollisuuksia.

Soprano Group allekirjoitti 21.4.2020 koulutusvientisopimuksen Aasiassa sijaitsevan maksukykyisen, asukasluvultaan keskikokoisen valtiollisen toimijan kanssa maan ammatillisen koulutuksen uudistamisesta.

11.6.2020 julkaistulla pörssitiedotteella yhtiö arvioi, että Sopranon liikevaihto vuonna 2020 kasvaa maltillisesti ja liiketulos paranee selvästi edellisvuodesta koronaviruksesta huolimatta. Samassa tiedotteessa todettiin kuitenkin koronavirustilanteen aiheuttavan tavallista enemmän epävarmuutta vuoden 2020 liikevaihto- ja liiketulosennusteeseen.

Aasian projektista tulleen uuden tiedon sekä koronaviruksen aiheuttaman epävarmuuden johdosta Soprano peruu tulosohjauksensa eikä toistaiseksi anna uutta tulosohjausta.

vt. toimitusjohtaja Pauliina Lautanen-Nissi: ”Selvitämme nyt hankkeen jatkomahdollisuuksia. Käsityksemme mukaan etäkoulutus tarjoaa tässäkin hankkeessa ratkaisuja myös korona-aikana.”

Soprano Oyj

Hallitus

Lisätietoja:
vt. toimitusjohtaja Pauliina-Lautanen-Nissi, 050 3516 277, pauliina.lautanen-nissi@soprano.fi
Talousjohtaja Panu Kauppinen, 044 236 3740, panu.kauppinen@soprano.fi


Soprano Group – Lifelong Learning for Working Professionals 

Soprano Group on Pohjoismaiden johtava yksityinen koulutusorganisaatio. Vuonna 2019 koulutuksiimme osallistui 29 111 henkilöä 2 457 organisaatiosta 27 maasta. Konsernin kuuden businesskoulun koulutusohjelmat ovat erikoistuneet informaatioteknologiaan, johtamiseen, viestintään, taloushallintoon ja kansainväliseen kauppaan. Tarjoamme koulutukset, diplomit, sertifikaatit ja ammattitutkinnot verkossa, verkon yli tai perinteisesti luokkahuoneissa. 

Koulutusviennissä tavoittelemme monistettavaa ja skaalautuvaa verkkoliiketoimintaa. Sopranon kehittämien digitaalisten ratkaisuiden avulla opinnot, käytännön projektit, testit ja keskustelut opiskelijoiden ja kouluttajien välillä voidaan tehdä itsenäisesti verkossa tai verkon yli.

Soprano palvelee seitsemässä kaupungissa Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä, verkoston kautta kymmenissä maissa sekä virtuaalisesti ympäri maailman. Yhtiöllä on Avainlippu-tunnus ja ISO 9001 -laatujärjestelmä. Soprano Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle. 

Soprano Group | MIF | Infor | Johtamistaidon Opisto | Fintra | Informator | Tieturi | www.soprano.fi
 
Lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme: 

Soprano Oyj 
www.soprano.fi 
www.mifacademy.com 

Informator Tieturi Group 
www.informator.se 
www.tieturi.fi 

 
Management Institute of Finland MIF 
www.mif.fi 
www.infor.fi 
www.jto.fi 
www.fintra.fi