Tulosvaroitus: Soprano muuttaa tulosohjaustaan

Soprano Oyj pörssitiedote16.11.2018 klo 18.55

Tulosvaroitus: Soprano muuttaa tulosohjaustaan

Soprano Oyj päivittää arviotaan vuoden 2018 tulosohjauksesta. Soprano arvioi päivitetyssä tulosohjauksessaan, että Soprano-konsernin liikevaihdon ennakoidaan olevan yli 15 miljoonaa euroa ja liiketuloksen olevan noin 0,3 miljoonaa euroa. Aiemmassa tulosohjauksessaan yhtiö oli arvioinut, että Soprano-konsernin liikevaihdon ennakoidaan kasvavan maltillisesti ja liiketuloksen olevan selvästi positiivinen vuonna 2018.

Soprano Oyj:n toimitusjohtaja Arto Tenhunen: ”Pohjoismaissa perinteinen koulutusliiketoiminta ei ole kasvanut. Suomessa ammatillisen koulutuksen tutkintorakenteen uudistus on siirtänyt aloituksia ensi vuodella. Samaan aikaan Ruotsin kruunun heikkeneminen on pienentänyt liikevaihtoa euroissa. Olemme panostaneet kansainvälisen liiketoimintaan kehittyvissä maissa, joka on lisännyt kuluja arvioitua enemmän. Käsityksemme mukaan maailmalla on kova kysyntä suomalaiselle koulutukselle. Aiomme olla yksi voittajista tuossa kisassa.”

Soprano Oyj

Lisätietoja:
Soprano Oyj, toimitusjohtaja Arto Tenhunen, +358 400 413314, arto.tenhunen@soprano.fi
talousjohtaja Panu Kauppinen, +358 44 2363740, panu.kauppinen@soprano.fi

Soprano Oyj – Lifelong Learning for Working Professionals
Soprano on kehitysyhtiö, jonka emoyhtiö Soprano Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Koulutustoimialalla Sopranosta on kasvanut yritysostojen avulla Pohjoismaiden johtava yksityinen koulutusyhtiö. Vuonna 2017 koulutimme 19 000 henkilöä 2 000 organisaatiosta yli 50 maassa. 
Sopranon kasvustrategia tiivistyy yhteen sanaan: Collaboration. Rakennamme koulutusalan yhteistyöverkostoa ja pyrimme yhdessä laajentamaan kansainvälistä toimintaamme. Hyödynnämme teknologian luomia mahdollisuuksia erityisesti kehittyvissä maissa korkeatasoisten sisältöjen ja tekoälyavusteisen oppimisympäristön avulla. Sen ansiosta teoreettiset opinnot, käytännön projektit, testit ja keskustelut kollegoiden ja kouluttajien välillä voidaan tehdä yhä useammin kokonaan verkossa.

Soprano Groupin businesskoulujen 1500 koulutusohjelmaa ovat erikoistuneet johtamiseen, viestintään, kansainväliseen kauppaan ja informaatioteknologiaan. Yhdessä kumppaneidemme kanssa tarjoamme diplomeja, sertifikaatteja, ammattitutkintoja ja korkeakoulututkintoja. Tutkinnot ovat hyväksyttyjä kaikissa Euroopan maissa.

Sopranon omat asiantuntijat palvelevat kolmessa maassa ja seitsemässä kaupungissa, Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Tukholmassa, Göteborgissa ja Pietarissa, verkoston kautta kymmenissä maissa sekä virtuaalisesti ympäri maailman. 

Soprano Group | MIF | Infor | Johtamistaidon Opisto | Fintra | Informator | Tieturi | www.soprano.fi

Lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme:
Soprano Oyj
www.soprano.fi

Management Institute of Finland MIF
www.mif.fi
www.infor.fi
www.jto.fi
www.fintra.fi


Informator Tieturi Group
www.informator.se
www.tieturi.fi