Timo Helosuo nousee Sopranon johtoryhmään ja Executive Vice Presidentiksi

Soprano Oyj pörssitiedote 2.4.2014 klo 17.20

Timo Helosuo nousee Sopranon johtoryhmään ja Executive Vice Presidentiksi

 KTM Timo Helosuo, 47v , on nimitetty Soprano Training & Consulting yksikön johtajaksi, Soprano Oyj:n Executive Vice Presidentiksi ja johtoryhmän jäseneksi 2.4.2014 alkaen.

Timo Helosuo on toiminut menestyksekkäästi lukuisissa strategisissa myynnin, markkinoinnin ja tuotekehityksen johtotehtävissä Nokia Oyj:ssä 1999-2010 (USA:ssa 2008-2010) sekä konsulttiyhtiö Accenture Management Consulting Oy:n Oppiminen ja Organisaatiot yksikön johtajana 2011-2012. Elokuusta 2012 hän on toiminut Management Institute of Finland – MIF Oy konsernin toimitusjohtajana.

Soprano Training & Consulting yksikkö on Pohjoismaiden suurin johtamisen, viestinnän ja tietoteknologian koulutus- ja konsulttiyritys. Yksikköön kuuluvat tunnetut koulutusbrandit, kuten Tieturi, Informator, Aspectum, MIF (JTO, FINTRA ja Infor). Yksiköllä oli viime vuonna noin yli 60 000 valmennettavaa. Soprano Training & Consulting yksikön yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2013 oli noin 20 miljoonaa euroa.

Arvostettujen kansainvälisten yliopistojen IMD:n, UC Berkeleyn sekä Ashridge Business Schoolin kanssa Soprano MIF järjestää EMBA Creative Leadership tutkintoja sekä ajankohtaisia Blue Ribbon tapahtumia. MIF Academy tarjoaa kansainvälisen digitaalisen valmennustarjonnan mobiilisti vuorokauden ympäri. Yritysjohdon ja vientihenkilöstön valmennus- ja konsultointiprojekteja vietiin läpi viime vuonna 28 maassa.

Sopranon toimitusjohtaja Arto Tenhunen: ”Timo Helosuolla on vahvat näytöt kansainvälisestä muutosjohtamisesta. Haasteellisen MIF fuusion menestyksellinen läpivienti ja samaan aikaan onnistunut digitaalisten ratkaisuiden käyttöönotto ovat erinomainen pohja Sopranon uudelle johtajalle ja johtoryhmän jäsenelle.”

Soprano Oyj
 

Lisätietoja:  
                                                                 

Soprano Oyj                                                             
Toimitusjohtaja Arto Tenhunen
0400 413314
arto.tenhunen(at)soprano.fi  
http://www.soprano.fi/

Johtaja Timo Helosuo
010 7555 502
timo.helosuo(at)mif.fi

 

Soprano on Pohjoismaiden suurin johtamisen, viestinnän ja tietoteknologian yhdistävä asiantuntijayritys. Yhtiön konsultit auttavat asiakkaita kommunikoimaan, palvelemaan ja ansaitsemaan digitalisoituvassa yhteiskunnassa aikaisempaa tehokkaammin. Soprano palvelee kymmenessä kaupungissa Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Venäjällä, verkostonsa kautta kymmenissä maissa ja virtuaalisesti ympäri maailman. Yhtiöllä on toimipisteet Helsingissä, Kirkkonummella, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössä, Tallinnassa ja Pietarissa. Soprano Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsingin pörssissä, osakkeen tunnus on SOPRA.