Täytäntöönpanopöytäkirja on allekirjoitettu ja Wetteri-järjestely tuli voimaan

Soprano Oyj sisäpiiritieto 9.12.2022 klo 13.00

Täytäntöönpanopöytäkirja on allekirjoitettu ja Wetteri-järjestely tuli voimaan

Soprano Oyj sekä Simula Invest Oy ja PM Ruukki Oy Themis Holdingin pääomistajina ovat allekirjoittaneet täytäntöönpanopöytäkirjan yhtiön ylimääräisen yhtiökokouksen valtuutuksen mukaisesti.

Täytäntöönpanopöytäkirjalla toteutetaan osakevaihtosopimus, jolla Soprano Oyj hankkii Wetteri-konsernin kokonaan omistaman Themis Holding Oy:n kaikki osakkeet.

Osakevaihtosopimuksen täytäntöönpanon jälkeen yhtiön osakkeiden lukumäärä nousee 18 903 745 kappaleesta 134 600 870 kappaleeseen. Osakemäärässä on huomioitu 200 000 tuhannen euron vaihtovelkakirjalainan konvertointi 600 000 Soprano Oyj:n uudeksi osakkeeksi. Uudet osakkeet rekisteröidään kaupparekisteriin arviolta 14.12.2022 ja tulevat julkisen kaupankäynnin kohteeksi arviolta 15.12.2022.

Soprano Oyj

Lisätietoja:
Wetteri Yhtiöt Oy, toimitusjohtaja Aarne Simula, puh. 0400 689 613, aarne.simula@wetteri.fi
Wetteri Yhtiöt Oy, hallituksen puheenjohtaja Markku Kankaala, puh 040 068 5719, markku@kankaala.fi
Soprano Oyj, hallituksen puheenjohtaja Satu Mehtälä, puh. 050 539 8590, satu.mehtala@boardman.fi

Wetteri – yrittäjäohjattu autoalan kasvuyhtiö
Wetteri Oyj on yrittäjäohjattu autoalan kasvuyhtiö. Henkilö-, hyöty- ja raskaan liikenteen ajoneuvojen vähittäiskaupan lisäksi yhtiö tuottaa huolto- ja vauriokorjaamopalveluita henkilöautoista raskaaseen kalustoon. Yhtiöllä on kotimaassa 25 toimipistettä, pääkonttori sijaitsee Oulussa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2021 oli noin 332 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää noin 600 henkilöä, joista yli 70 % työskentelee huolto- ja vauriokorjaamopalveluissa. Wetteri on autoalan digitalisaation edistäjä ja tärkeä toimija yhteisellä matkalla kohti päästötöntä autoilua. Lisätietoja: www.sijoittajat.wetteri.fi


Soprano Group – Elinikäistä oppimista ammattilaisille

Soprano Group on kasvuhakuinen kehitysyhtiö, joka keskittyy ammattilaisten elinikäiseen oppimiseen. Oppiminen tapahtuu yhä monipuolisemmin, digitaaliset etäkurssit ja itseopiskeltavat verkkokurssit ovat vakiinnuttaneet paikkaansa perinteisen läsnäkoulutuksen rinnalle. Soprano Group tarjoaa asiakkaiden hyödyksi parhaat koulutussisällöt, menetelmät ja teknologiat.

Parhaan asiakaskokemuksen takaavat kokeneet tekijät Informator Tieturi Groupissa, Management Institute of Finland MIFissä ja MIF Academyssä. Palvelemme kuudessa kaupungissa Suomessa ja Ruotsissa, verkoston kautta kymmenissä maissa sekä virtuaalisesti ympäri maailman. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 11 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 80 henkeä. Sopranon osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoja: www.soprano.fiwww.mif.fi, www.tieturi.fi, www.informator.se