Taneli Tikka nousee verkkoviestintäyhtiö Sopranon varatoimitusjohtajaksi

Soprano Oyj pörssitiedote 17.1.2012 klo 10.45

Taneli Tikka nousee verkkoviestintäyhtiö Sopranon varatoimitusjohtajaksi

Vuoden tietotekniikkavaikuttajaksi valittu Taneli Tikka nousee verkkoviestintäyhtiö Soprano Oyj:n varatoimitusjohtajaksi. Hän vastaa nykytehtäviensä lisäksi jatkossa konsernin verkkoteknologian- ja viestintäosaamisen aiempaa tiiviimmästä yhdistämisestä ja sitä kautta versovasta uudesta liiketoiminnasta. Myös asiakaskunnan ja palveluiden kansainvälistäminen tulee olemaan osa Sopranon kasvusuunnitelmaa alkaneelle vuodelle.

”Soprano on minulle näköalapaikka niin median kuin koko kommunikoivan yhteiskunnan muutokseen. Ymmärrämme, mitä ympärillämme ja verkossa tapahtuu ja meillä on osallistumiseen vaadittavat työkalut niiden käyttötaitoineen”, kertoo Taneli Tikka ja jatkaa: ”Paraikaa tapahtuvan viestinnän myllerryksen seurauksena tullaan näkemään yhä enemmän itsenäisiä, vahvojen yksilöiden muodostamia vaikuttajaverkostoja. Niissä siirtyy entistä merkittävämpää ja kaikenlaisen liiketoiminnan kannalta vaikuttavaa tietoa. Näiden verkostojen synnyttämiseen, hallintaan ja tavoittamiseen pystymme osaamisellamme vaikuttamaan.”

Suomen johtavaksi verkkoviestintäyhtiöksi kasvanut Soprano on valinnut strategiakseen klassisen viestinnän ja uusimman viestintäteknologian saumattoman yhdistämisen. Tämä mahdollistaa asiakkaille paitsi tehokkaan ja kohdennetun viestinnän ja asiakaspalvelun, myös uusia ansaintamahdollisuuksia yksityiselle sektorille ja julkisille palveluille paremman tavoitettavuuden.

”Kuluttajien käyttäytymisen muutos on tosiasia ja juuri nyt verkon uusia ansaintalogiikoita etsitään kaikkialla. Menestystä tavoitteleville yrityksille kuluttajan osallistuttaminen verkossa on tullut osaksi arkea – suuri kysymys on miten verkossa syntyy tuloa liiketoiminnalle. Sopranon ammattilaisten tehtävä on auttaa asiakkaita kommunikoimaan, palvelemaan ja ansaitsemaan verkossa aikaisempaa tehokkaammin”, kiteyttää Soprano Oyj:n toimitusjohtaja Arto Tenhunen.

”Rohkeana verkkovisionäärinä tunnetun Taneli Tikan tehtävänä on yhdistää teknologiaosaaminen ja kommunikaatiopalvelut entistä saumattomammin ja aloittaa strategisten asiakkaiden kyljessä Sopranon kansainvälistyminen. Sopranon viestintäpalveluiden johtajana puolestaan aloittaa maaliskuussa alan tunnustettu ammattilainen Samuel Sorainen. Odotamme innolla, mitä nämä ennakkoluulottomat omien alojensa osaajat saavat yhdessä aikaan”, jatkaa Tenhunen.

Sarjayrittäjänä aikaisemmin tunnettu Taneli Tikka on aikaisemmin toiminut muun muassa menestyneiden Dopplr’n, Muxlimin ja IRC-gallerian johto- ja hallitustehtävissä. Taneli Tikka jatkaa nykyisissä tehtävissään Soprano Brain Alliance Oy:n toimitusjohtajana sekä Sopranon hallituksen ja johtoryhmän jäsenenä.

SOPRANO OYJ
 

Lisätietoja:
Arto Tenhunen
toimitusjohtaja
0400 413314

arto.tenhunen@soprano.fi
www.soprano.fi

Soprano on Suomen johtava verkkoviestintäyhtiö. Sen ammattilaiset auttavat asiakkaita kommunikoimaan, palvelemaan ja ansaitsemaan verkossa aikaisempaa tehokkaammin. Yhtiö toimittaa yritys- ja julkishallinnon asiakkailleen verkkoviestinnän ohjelmistot, ratkaisut ja sisällöt selkeänä kokonaisuutena. Yhtiö hakee strategista kilpailuetua yhdistämällä kommunikaation ja teknologian. Soprano Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsingin pörssissä, osakkeen tunnus on SNO1V.