Sopranon uusi johtoryhmä

Soprano Oyj pörssitiedote 1.10.2013 klo 9.00

Sopranon uusi johtoryhmä

Sopranon johtoryhmään on nimitetty 1.10.2013 alkaen Soprano Training -myyntiyksikön johtaja Päivi Hietanen, Soprano Digital&Commerce -myyntiyksikön johtaja Marko Malinen sekä Soprano Consulting -myyntiyksikön johtaja Ilkka Kurki.

Päivi Hietanen aloitti Tieturi Oy:n (Soprano Training) johtajana toukokuussa 2013. Hän on ollut laaja-alaisesti valmennusyhtiön eri tehtävissä jo vuodesta 1997. Sitä ennen hän on vetänyt ICT-ohjelmistoprojekteja sekä toiminut alan yrittäjänä, tietokirjailijana ja tutkintokouluttajana.

Insinööri Marko Malinen (Soprano Digital&Commerce) on toiminut ohjelmistoalalla johtajana vuodesta 2003. Vuosina 2007–2013 hän kasvatti Softability Group Oy:n liiketoimintaa mm. toimitus- ja myyntijohtajana. Aikaisemmin hän kehitti ohjelmistoliiketoimintaa Etteplan Oyj:ssä.

KTM Ilkka Kurki on toiminut vuodesta 2008 Aspectumin (Soprano Consulting) asiakkuusjohtajana. Sitä aiemmin Kurki on toiminut lukuisissa markkinoinnin ja viestinnän johtotehtävissä, mm. Alma Media Oyj:ssä, SEK&Grey Oy:ssä sekä IBM:ssä.

Sopranon kuusihenkiseen johtoryhmään kuuluvat 1.10.2013 nimitettyjen Päivi Hietasen, Marko Malisen ja Ilkka Kurjen lisäksi Soprano Communications -myyntiyksikön johtaja Samuel Sorainen, konsernin toimitusjohtaja Arto Tenhunen sekä konsernin talousjohtaja Panu Kauppinen.

Soprano Oyj

Lisätietoja:
Soprano Oyj,
Toimitusjohtaja Arto Tenhunen
+358 400 413314
arto.tenhunen(at)soprano.fi
http://www.soprano.fi/
 

Soprano on Pohjoismaiden johtava viestinnän ja tietoteknologian yhdistävä asiantuntijayritys. Yhtiön konsultit auttavat asiakkaita kommunikoimaan, palvelemaan ja ansaitsemaan digitalisoituvassa yhteiskunnassa aikaisempaa tehokkaammin. Soprano palvelee kuudessa kaupungissa Suomessa, Ruotsissa ja Virossa, verkoston kautta 98 maassa ja virtuaalisesti ympäri maailman. Soprano Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsingin pörssissä, osakkeen tunnus on SNO1V.