Sopranon tilintarkastajalta puoltava lausunto

Soprano Oyj:n 31.3.2016 julkaistuun tilintarkastuskertomukseen sisältyi tietyn seikan painottamista koskeva lisätieto.

Yhtiön johto on päivittänyt ennusteen muutosohjelman edistymisen mukaan ja tilintarkastaja on antanut siitä lausunnon. Tilintarkastaja arvioi, että esitetyillä oletuksilla konsernin toiminnan jatkuvuus voidaan katsoa turvatuksi seuraavan 12 kuukauden ajaksi.

Soprano on julkaissut 15.4.2016 yhden miljoonan euron suuruisen omapääomaehtoisen rahoitussitoumuksen Suomen Kulttuurirahastolta, 20.4.2016 sopimuksen Riannon myymisestä 0,8 miljoonan euron käteiskaupalla ja 9.5.2016  sopimuksen verkkokauppaliiketoiminnan myymisestä Ambientialle 1,225 miljoonan euron arvoisella osakevaihdolla.

Soprano Oyj

 

Lisätietoja: 
Soprano Oyj, toimitusjohtaja Kaisa Vikkula, 040 548 3554, 
kaisa.vikkula@soprano.fi, www.soprano.fi

 

Soprano Oyj on palveluliiketoiminnan kehitysyhtiö. Keskitymme toimialoihin, joissa regulaatio on muuttumassa, markkinaehtoisuus lisääntyy ja yritysjärjestelyt ovat todennäköisiä. Erityisesti olemme kiinnostuneet toimialoista, joissa digitalisaation avulla voidaan luoda merkittävää lisäarvoa.

Soprano on Pohjoismaiden suurin yritysten ja organisaatioiden kouluttaja ja Suomen johtava kansainvälistymiskonsultti. Tavoitteemme on olla asiakkaalle halutuin kumppani osaamisen kehittämisessä ja kansainvälisessä kasvussa. Tarjoamme asiakkaalle parhaan kurssitarjonnan, halutuimmat valmentajat sekä asiakastarpeita vastaavat nykyaikaiset koulutusmetodit ja oppimisympäristöt.

Asiantuntijamme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössä, Tallinnassa ja Pietarissa, verkoston kautta kymmenissä maissa ja virtuaalisesti ympäri maailman.

Soprano Group  | Tieturi | Johtamistaidon Opisto | Infor | MIF | Fintra | Informator