Sopranon listalleottoesite on hyväksytty

Soprano Oyj pörssitiedote 17.11.2022 klo 15.20

Ei julkistettavaksi tai levitettäväksi Yhdysvaltoihin, Australiaan, Etelä-Afrikkaan, Hongkongiin, Japaniin, Kanadaan, Singaporeen tai Uuteen-Seelantiin tai muuhun valtioon, jossa levittämiseen tai julkistamiseen saattaa liittyä lakisääteisiä rajoituksia tai olisi paikallisen lainsäädännön tai määräysten vastaista.

Sopranon listalleottoesite on hyväksytty

Finanssivalvonta on 17.11.2022 hyväksynyt Soprano Oyj:n (”Soprano” tai ”Yhtiö”) 2.6.2022 julkaisemaan Wetteri-yritysjärjestelyyn (“Yritysjärjestely”) liittyvän arvopaperimarkkinalain mukaisen Listalleottoesitteen (“Esite”).

Esite sisältää tietoja Wetteristä, Sopranosta sekä niiden liiketoiminnasta ja taloudellisesta asemasta sekä Yritysjärjestelyn olennaiset tiedot. Lisäksi Esite sisältää tietoja kaikkiin edellä mainittuihin liittyvistä riskeistä.

Esite on sen koko voimassaoloajan saatavilla sähköisessä muodossa viimeistään 18.11.2022 alkaen suomenkielisenä Yhtiön internet-sivuilta osoitteesta https://soprano.fi/sijoittajille/listalleottoesite/. Esite annetaan pyydettäessä maksuttomana paperitulosteena Sopranon toimitiloissa osoitteesta Mannerheimintie 15, 00260 Helsinki ja Wetterin toimitiloissa osoitteesta Äimäkuja 2, 90400 Oulu. Esite on julkaistu Yhtiön internetsivuilla ja saatavana vain suomenkielisenä.

Esitteeseen sisältyy seuraavia aiemmin julkaisemattomia olennaisia tietoja:
– Käyttöpääomaa koskeva lausunto: ”Sopranon ja Themis Holdingin näkemyksen mukaan sekä Sopranon että Uuden Wetterin käyttöpääoman määrä riittää kattamaan sekä Sopranon että Uuden Wetterin tarpeet seuraavan 12 kuukauden ajan Esitteen päivämäärästä.”
– Wetterin IFRS tilinpäätöksen tulos ja tase 31.12.2021 ja 30.6.2022 (liite)
– Pro forma -laskelma tulos ja tase 31.12.2021 (liite)

Soprano Oyj
Hallitus

Lisätietoja:
Hallituksen puheenjohtaja Satu Mehtälä, puh. 050 539 8590, satu.mehtala@boardman.fi 
Toimitusjohtaja Pauliina-Lautanen-Nissi, 050 3516 277, pauliina.lautanen-nissi@soprano.fi

Soprano Group – Elinikäistä oppimista ammattilaisille

Soprano Group on kasvuhakuinen kehitysyhtiö, joka keskittyy ammattilaisten elinikäiseen oppimiseen. Oppiminen tapahtuu yhä monipuolisemmin, digitaaliset etäkurssit ja itseopiskeltavat verkkokurssit ovat vakiinnuttaneet paikkaansa perinteisen läsnäkoulutuksen rinnalle. Soprano Group tarjoaa asiakkaiden hyödyksi parhaat koulutussisällöt, menetelmät ja teknologiat.

Parhaan asiakaskokemuksen takaavat kokeneet tekijät Informator Tieturi Groupissa, Management Institute of Finland MIFissä ja MIF Academyssä. Palvelemme kuudessa kaupungissa Suomessa ja Ruotsissa, verkoston kautta kymmenissä maissa sekä virtuaalisesti ympäri maailman. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 11 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 80 henkeä. Sopranon osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoja: www.soprano.fi,  www.mif.fi, www.tieturi.fi, www.informator.se

Wetteri Yhtiöt – Autokauppaa vuodesta 1960

Wetteri Yhtiöt kuuluu neljän suurimman suomalaisen yksityisen autoliikkeen joukkoon. Konserniin kuuluu henkilö- ja hyötyajoneuvojen myynnistä, huollosta ja varaosaliiketoiminnasta vastaava Wetteri Oy, käytettyjen henkilöautojen myyntiin keskittynyt Autotalo Mobila Oy sekä raskaan kaluston puolella toimiva Wetteri Power Oy. Konsernin pääkonttori sijaitsee Oulussa, konsernin muut toimipisteet ovat Espoossa, Kajaanissa, Kemissä, Kempeleessä, Kokkolassa, Kuusamossa, Lahdessa, Lempäälässä, Rovaniemellä ja Ylivieskassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 332 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 600 henkilöä. Lisätietoja: www.wetteri.fi

 

wkr0006.pdf Proformalaskelmatulosjatase31.12.2021.pdf