Sopranon hallitus hyväksyi Promoden myynnin

Soprano Oyj pörssitiedote 05.01.2015 klo 13.05

Sopranon hallitus hyväksyi Promoden myynnin

Soprano Oyj:n hallitus on tänään hyväksynyt Promode Oy:n koko osakekannan sekä koneiden ja kaluston myymisen konsernin osakkuusyhtiö Rianno Communications Oy:lle 0,6 miljoonalla eurolla. Tehdyllä osakekaupalla ei ole merkittävää vaikutusta konsernin tulokseen vuonna 2015.

Kaupan ansiosta Soprano keskittyy strategiansa mukaisesti omalle ydinalueelleen koulutukseen, konsultointiin ja kansainvälistymispalveluihin. Niissä konsernilla on johtava asema Suomessa, Ruotsissa sekä lähialueilla.

Viestintä- ja PR-toimisto Promode Oy siirtyy osaksi Rianno Communications Oy konsernia tammikuusta 2015 alkaen.

Soprano Oyj:n toimitusjohtaja Arto Tenhunen: ”Soprano odottaa kasvuhakuiselta Rianno Communications Oy:ltä erityisesti laadukasta asiakastyötä, sekä luonnollisesti kannattavaa toimintaa, osinkoja ja arvonnousua.”

Rianno Communications Oy:n toimitusjohtaja Riitta Auvinen: ”Promoden osaavan tiimin ja tunnettujen asiakkaiden kanssa olemme jo harjoitelleet syksyn ajan. Seuraavaksi haluamme muuttaa asiakkaiden käsityksen tuottavasta viestintätyöstä. Luovuus, osaaminen ja kokemus. Riannon tärkeimpänä tavoitteena on suositteleva asiakas.”

Soprano Oyj

Hallitus
 

Lisätietoja:
Arto Tenhunen, toimitusjohtaja, Soprano Oyj,
0400 413314,
arto.tenhunen(at)soprano.fi

Riitta Auvinen, toimitusjohtaja, Rianno Communications Oy,
041 5334010,
riitta.auvinen(at)rianno.fi
 

Soprano on Pohjoismaiden suurin talouselämän ja julkishallinnon kouluttaja ja Suomen johtava kansainvälistymiskonsultti. Koulutus- ja valmennuspalvelut on uuden kasvustrategian myötä keskitetty Management Institute of Finland – MIF brändin alle. Tunnetut Tieturi, Informator, Aspectum, Infor, Fintra, Johtamistaidon Opisto JTO sekä kansainväliset yliopistokumppanit Ashridge, Berkeley ja IMD ovat osa tätä kokonaisuutta. Finnish Trade Organisation – FINTRA on Soprano-konsernin kansainvälistymiskonsultti. Yhtiö tarjoaa yhdestä paikasta vientiosaamisen lisäksi johtamisen, viestinnän ja tietoteknologian koulutuksen sekä rahoituksen ja vientitukien hakupalvelut. Sopranon asiantuntijat palvelevat Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössä, Tallinnassa ja Pietarissa, verkoston kautta kymmenissä maissa sekä virtuaalisesti ympäri maailman. Viime vuonna konsernin yksiköt valmensivat 67 000 asiakasta 52 maassa. Soprano Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ Helsingin pörssissä, osakkeen tunnus on SOPRA.