Sopranon hallitukselle nimitysvaliokunta

Soprano Oyj pörssitiedote 28.4.2020 klo 09.30

Sopranon hallitukselle nimitysvaliokunta

Soprano Oyj:n hallitus on valinnut keskuudestaan väliaikaisen nimitysvaliokunnan, johon kuuluvat hallituksen puheenjohtaja Harri Koponen, varapuheenjohtaja Antti Palola ja jäsenet Kirsti Lonka, Aleksi Randell ja Jorma Turunen. 

Riippumattomista hallituksen jäsenistä koostuvan nimitysvaliokunnan tehtävänä on selvittää yhtiön suurimpien osakkeenomistajien tahtotila yhtiön kehittämiseksi ja tehdä ehdotus hallituksen jäsenten lukumäärästä ja kokoonpanosta yhtiökokoukselle. 

Soprano Oyj
Hallitus

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Arto Tenhunen, 0400 413 314, arto.tenhunen@soprano.fi
Talousjohtaja Panu Kauppinen, 044 236 3740, panu.kauppinen@soprano.fi

Soprano Group – Lifelong Learning for Working Professionals 

Soprano Group on Pohjoismaiden johtava yksityinen koulutusorganisaatio. Vuonna 2019 koulutuksiimme osallistui 29 111 henkilöä 2 457 organisaatiosta 27 maasta. Soprano Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle. 

Sopranon kuuden businesskoulun 1500 koulutusohjelmaa ovat erikoistuneet informaatioteknologiaan, johtamiseen, viestintään, taloushallintoon ja kansainväliseen kauppaan. Tarjoamme diplomit, sertifikaatit ja ammattitutkinnot verkon yli remote-koulutuksina, tekoälyavusteisesti verkossa online-koulutuksena tai perinteisesti luokkahuonekoulutuksena. Uuden teknologian avulla teoreettiset opinnot, käytännön projektit, testit ja keskustelut kollegoiden ja kouluttajien välillä voidaan tehdä yhä useammin kokonaan verkossa. Tavoittelemme monistettavaa ja hyvin skaalautuvaa kansainvälistä koulutusliiketoimintaa. 

Sopranon omat asiantuntijat palvelevat koulutuskeskuksissa kolmessa maassa ja seitsemässä kaupungissa, Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Tukholmassa, Göteborgissa ja Pietarissa, verkoston kautta kymmenissä maissa sekä virtuaalisesti ympäri maailman. Sopranolle on myönnetty Avainlippu-tunnus.
 
Soprano Group | MIF | Infor | Johtamistaidon Opisto | Fintra | Informator | Tieturi | www.soprano.fi
 
Lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme: 

Soprano Oyj 
www.soprano.fi 
www.mifacademy.com 
 
Informator Tieturi Group 
www.informator.se 
www.tieturi.fi 

 
Management Institute of Finland MIF 
www.mif.fi 
www.infor.fi 
www.jto.fi 
www.fintra.fi