Sopranolle uusi johtoryhmä

Soprano Oyj pörssitiedote 16.06.2014 klo 14.05

Sopranolle uusi johtoryhmä

Soprano konsernin nelihenkiseen johtoryhmään kuuluvat 16.6.2014 alkaen Soprano Training & Consulting johtaja Timo Helosuo, Finpro Consulting johtaja Kaisa Vikkula, CFO Panu Kauppinen ja CEO Arto Tenhunen. 

KTM Timo Helosuo on toiminut lukuisissa strategisissa myynnin, markkinoinnin ja tuotekehityksen johtotehtävissä Nokia Oyj:ssä 1999-2010 (USA:ssa 2008-2010) sekä konsulttiyhtiö Accenture Management Consulting Oy:n Oppiminen ja Organisaatiot yksikön johtajana 2011-2012. Elokuusta 2012 hän on toiminut Management Institute of Finland – MIF Oy konsernin toimitusjohtajana. Helosuo nimitettiin 2.4.2014 Soprano Training & Consulting johtajaksi ja konsernin Executive Vice Presidentiksi.

KTT Kaisa Vikkula on toiminut useissa liikkeenjohdon, myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä. Vuosina 2006-2014 hän toimi Finnairin johtoryhmän jäsenenä ja Matkapalveluiden johtajana vastuualueenaan mm. Aurinkomatkat, Area, Suomen Matkatoimisto, Estravel, Amadeus Finland, Finnair Catering, Finnair Travel Retail, Finnair Flight Academy ja Lomalennot. Sitä ennen hän oli voimakkaasti kansainvälistyneen Mascus-verkkokauppayrityksen johtajana sekä vuosina 1996-2000 Partek Oyj:n viestintä- ja sijoittajasuhdejohtajana. Vikkula nimitettiin Sopranon ostaman Finpro Consulting johtajaksi ja konsernin Senior Vice Presidentiksi 12.6.2014.

KTM Panu Kauppinen on toiminut Soprano konsernin talousjohtajana vuodesta 2007.

KTM Arto Tenhunen on Sopranon perustaja, suurin osakkeenomistaja ja toiminut konsernin toimitusjohtajana vuodesta 1984.

Soprano Oyj

Lisätietoja:
Soprano Oyj, toimitusjohtaja Arto Tenhunen
+358 400 413314
arto.tenhunen(at)soprano.fi
www.soprano.fi

 

Soprano on Pohjoismaiden suurin johtamisen, viestinnän ja tietoteknologian yhdistävä kansainvälinen asiantuntijayritys. Yhtiön konsultit auttavat asiakkaita kommunikoimaan, palvelemaan ja ansaitsemaan digitalisoituvassa yhteiskunnassa aikaisempaa tehokkaammin. Soprano palvelee kymmenessä kaupungissa Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Venäjällä, verkoston kautta kymmenissä maissa ja virtuaalisesti ympäri maailman. Yhtiöllä on toimipisteet Helsingissä, Kirkkonummella, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössä, Tallinnassa ja Pietarissa. Soprano Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsingin pörssissä, osakkeen tunnus on SOPRA.