Sopranolle sopimus Espoon työttömien ohjelmistokoulutuksesta

Soprano Oyj sijoittajauutiset 29.3.2019 klo 15.15

Sopranolle sopimus Espoon työttömien ohjelmistokoulutuksesta

Espoon kaupunki ja Soprano Oyj ovat tänään 29.3.2019 allekirjoittaneet sopimuksen työttömien työnhakijoiden ohjelmistokoulutuksesta. Sopimus on yksivuotinen ja sisältää lisäksi yhden vuoden option. Hankinnan ennakoitu arvo laskennalliselle kahdelle vuodelle on 221.000 euroa. Espoon kaupunki valitsi Soprano Oyj:n kumppaniksi kilpailutuksen perusteella. Ohjelmistokoulutukset alkavat Sopranon Töölönlahden kampuksella huhtikuussa 2019.

Toimitusjohtaja Arto Tenhunen: ”Ohjelmisto-osaajista on työmarkkinoilla kasvava kysyntä. Tämän koulutuksen avulla Espoon kaupunki avaa ennakkoluulottomasti työttömille työnhakijoille mahdollisuuden uuteen uraan.”

Soprano Oy

Lisätietoja:
Soprano Oyj, 
Toimitusjohtaja Arto Tenhunen, +358 400 413 314, arto.tenhunen@soprano.fi,
Liiketoimintajohtaja Pauliina Lautanen-Nissi, +358 50 351 6277, pauliina.lautanen-nissi@soprano.fi

Soprano Group – Lifelong Learning for Working Professionals
Soprano Group on Pohjoismaiden johtava yksityinen koulutusorganisaatio. Vuonna 2018 koulutuksiimme osallistui 25905 henkilöä 2250 organisaatiosta. Soprano Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle.

Kuuden businesskoulumme 1500 koulutusohjelmaa ovat erikoistuneet informaatioteknologiaan, johtamiseen, viestintään ja kansainväliseen kauppaan. Tarjoamme diplomit, sertifikaatit ja ammattitutkinnot perinteisesti luokkahuonekoulutuksena, verkon yli remote-koulutuksena ja tekoälyavusteisena online-koulutuksena. Uuden teknologian avulla teoreettiset opinnot, käytännön projektit, testit ja keskustelut kollegoiden ja kouluttajien välillä voidaan tehdä yhä useammin kokonaan verkossa. Tavoittelemme monistettavaa ja hyvin skaalautuvaa kansainvälistä koulutusliiketoimintaa.

Sopranon omat asiantuntijat palvelevat koulutuskeskuksissa kolmessa maassa ja seitsemässä kaupungissa, Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Tukholmassa, Göteborgissa ja Pietarissa, verkoston kautta kymmenissä maissa sekä virtuaalisesti ympäri maailman. 

Soprano Group | MIF | Infor | Johtamistaidon Opisto | Fintra | Informator | Tieturi | www.soprano.fi

Lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme:
Soprano Oyj
www.soprano.fi
Informator Tieturi Group
www.informator.se
www.tieturi.fi

Management Institute of Finland MIF
www.mif.fi
www.infor.fi
www.jto.fi
www.fintra.fi