Sopranolle ammattitutkintojen vientisopimus

Myanmar-Suomi

Myanmar-Suomi
Myanmar-Suomi

Soprano Oyj sijoittajauutiset 21.3.2022 klo 09.00

Sopranolle ammattitutkintojen vientisopimus

Soprano on allekirjoittanut ensimmäisen ammattitutkintojen vientisopimuksen Myanmariin. Nyt sovitun 12 kuukautta kestävän englanninkielisen koulutuksen on tarkoitus alkaa toukokuussa. Sopimuksen arvo on riippuvainen lopullisesta opiskelijoiden määrästä ja on ensimmäisessä vaiheessa enintään 160.000 euroa.

Asiakkaana on myanmarilainen yksityinen koulutusyhtiö Shin Rai Company Limited, jolla on myös aiempaa kokemusta suomalaisesta koulutusyhteistyöstä. Sopimuksen mukaisesti Sopranon tytäryhtiö Management Institute of Finland MIF Oy tarjoaa yrittäjyyden ammattitutkintoon tähtäävän englanninkielisen koulutuksen myanmarilaisille opiskelijoille etäkoulutuksena.

Soprano Oyj:n toimitusjohtaja Pauliina Lautanen-Nissi: ”Koulutusviennin yhteydenotot ovat koronan helpottaessa jälkeen aktivoituneet ja nyt ensimmäisestä hankkeesta päästiin jo sopimukseen. Olemme vahvasti sitoutuneet viemään Myanmariin laadukasta, maailmalla erinomaisen maineen omaavaa suomalaista ammatillista tutkintokoulutusta. Tähtäämme koulutusviennin kasvattamiseen vuonna 2022.”

Soprano Oyj

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Pauliina-Lautanen-Nissi, 050 3516 277, pauliina.lautanen-nissi@soprano.fi


Soprano Group – Elinikäistä oppimista ammattilaisille

Soprano Group on kasvuhakuinen koulutusyhtiö, joka keskittyy ammattilaisten elinikäiseen oppimiseen. Oppiminen tapahtuu yhä monipuolisemmin, digitaaliset etäkurssit ja itseopiskeltavat verkkokurssit ovat vakiinnuttaneet paikkaansa perinteisen läsnäkoulutuksen rinnalle. Soprano Group tarjoaa asiakkaiden hyödyksi parhaat koulutussisällöt, menetelmät ja teknologiat.

Parhaan asiakaskokemuksen takaavat kokeneet tekijät Informator Tieturi Groupissa, Management Institute of Finland MIFissä ja MIF Academyssä. Palvelemme kuudessa kaupungissa Suomessa ja Ruotsissa, verkoston kautta kymmenissä maissa sekä virtuaalisesti ympäri maailman. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 11,0 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 80 henkeä. Sopranon osake on listattu Nasdaq Helsingissä.
 
Lisätietoja: 
www.soprano.fiwww.mif.fi , www.tieturi.fiwww.informator.se