Soprano yhdistää koulutus- ja konsultointibrändinsä

Soprano Oyj pörssitiedote 18.12.2014 klo 10.30

Soprano yhdistää koulutus- ja konsultointibrändinsä

Soprano yhdistää koulutus- ja konsulttitoimintansa Suomessa yhteisiin tiloihin ja yhden MIF brändin alle. Myös konsernihallinto muuttaa yhteisiin tiloihin Helsingin Ruoholahteen. Uusitut sijoittajasivut löytyvät osoitteesta: http://www.soprano.fi

Konsernissa otettiin syksyllä käyttöön uusi partneriverkostoon perustuva toimintamalli, jota on aiemmin menestyksellä testattu Ruotsin yhtiössä. Uuden toimintamallin käyttöönoton jälkeen Soprano on tehnyt syyskuusta lähtien joka kuukausi operatiivisesti positiivista tulosta.

Konsernirakenteen selkeyttäminen jatkuu alkuvuonna 2015 fuusioimalla seitsemän Suomessa toimivaa koulutus- ja konsulttiyhtiötä yhteen. Soprano on saanut verottajalta poikkeusluvan 1.4.2014 konserniin liitettyjen koulutusyhtiöiden vanhojen 11 miljoonan euron tappioiden vähentämisestä tulevien vuosien tuloksista.

Toimitusjohtaja Arto Tenhunen: “Tuloskäänne on tapahtunut ja toiminta selkeytyy. Sopranon tulevaisuuden näkymät ovat valoisat ja ensi vuonna yhtiöltä on kaikki syyt odottaa merkittävää tulosparannusta. Verottajan myönteinen päätös kannustaa tuloksentekoon.”

Soprano Oyj

Lisätietoja: Soprano Oyj,
Toimitusjohtaja Arto Tenhunen
+358 400 413314
arto.tenhunen(at)soprano.fi
http://www.soprano.fi/

Soprano on Pohjoismaiden suurin talouselämän ja julkishallinnon kouluttaja ja Suomen johtava kansainvälistymiskonsultti. Koulutus- ja valmennuspalvelut on uuden kasvustrategian myötä keskitetty Management Institute of Finland – MIF brändin alle. Tunnetut Tieturi, Informator, Aspectum, Infor, Fintra, Johtamistaidon Opisto JTO sekä kansainväliset yliopistokumppanit Ashridge, Berkeley ja IMD ovat osa tätä kokonaisuutta. Finnish Trade Organisation – FINTRA on Soprano-konsernin kansainvälistymiskonsultti. Yhtiö tarjoaa yhdestä paikasta vientiosaamisen lisäksi johtamisen, viestinnän ja tietoteknologian koulutuksen sekä rahoituksen ja vientitukien hakupalvelut. Sopranon asiantuntijat palvelevat Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössä, Tallinnassa ja Pietarissa, verkoston kautta kymmenissä maissa sekä virtuaalisesti ympäri maailman. Viime vuonna konsernin yksiköt valmensivat 67 000 asiakasta 52 maassa. Soprano Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsingin pörssissä, osakkeen tunnus on SOPRA.