Soprano vahvisti PR- ja viestintätoimisto Promoden liittämisen konserniin

Soprano Oyj pörssitiedote 18.6.2012 klo 9.00

Soprano vahvisti PR- ja viestintätoimisto Promoden liittämisen konserniin

Verkkoviestintäyhtiö Soprano Oyj:n hallitus on tänään vahvistanut tuoteviestintään erikoistuneen PR- ja viestintätoimisto Promode Oy:n koko osakekannan kaupan. Kaupassa myyjänä toimii Promode Oy:n omistaja Ulla-Maija Tamminen, joka jatkaa yhtiön toimitusjohtajana. Promode liitetään Soprano-konserniin 1.7.2012 alkaen. Hankintamenolaskelmat esitetään tulostiedottamisen yhteydessä.

Soprano Oyj, viestintäpalveluiden johtaja Samuel Sorainen: ”Promode vahvistaa Sopranon viestintäpalveluiden tarjontaa. Promode on tuotteistanut PR- ja viestintäpalvelunsa helposti ostettaviksi, mistä suomalaisessa viestintäkentässä uraauurtava Promode showroom -palvelutuote on yksi esimerkki. Palveluiden laadukkaasta ja asiakaslähtöisestä tuotannosta kertoo yrityksen tutkitusti korkea asiakastyytyväisyys ja pitkäikäiset asiakassuhteet. Niitä vaalien ryhdymme Ulla-Maija Tammisen ja Promode-tiimin kanssa nyt kehittämään uudistuneen viestintätoimistomme toimintaa edelleen – olemassa olevia vahvuuksiamme hyödyntäen ja uusia jatkuvasti synnyttäen. Toivotan promodelaiset lämpimästi tervetulleeksi Sopranon perheeseen.”

Soprano Oyj

Hallitus

Lisätietoja:

Soprano Oyj, Samuel Sorainen, johtaja, 040 720 3172, samuel.sorainen@soprano.fi ja www.soprano.fi

Promode Oy, Ulla-Maija Tamminen, 050 5666 374,
ulla-maija.tamminen@promode.fi ja www.promode.fi

Soprano on Suomen johtava verkkoviestintäyhtiö. Sen ammattilaiset auttavat asiakkaita kommunikoimaan, palvelemaan ja ansaitsemaan verkossa aikaisempaa tehokkaammin. Yhtiö toimittaa yritys- ja julkishallinnon asiakkailleen verkkoviestinnän ohjelmistot, ratkaisut ja sisällöt selkeänä kokonaisuutena. Yhtiö hakee strategista kilpailuetua yhdistämällä kommunikaation ja teknologian. Soprano Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsingin pörssissä, osakkeen tunnus on SNO1V.