Soprano toimittaa verkkokaupat Maestron asiakkaille

Soprano Oyj pörssitiedote 20.8.2012 klo 09.00

Soprano toimittaa verkkokaupat Maestron asiakkaille

Soprano Oyj ja Mediamaestro Oy ovat 17.8.2012 allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jonka mukaisesti Soprano toimittaa Maestro-toiminnanohjausjärjestelmään integroitavan verkkokauppaohjelmiston. Toimitus koostuu 0,06 miljoonan euron arvoisesta Sopranon Magento-verkkokaupan integraatiosta sekä jatkossa asiakasräätälöinneistä ja ylläpidosta, joiden arvo riippuu asiakastoimitusten määrästä. Maestrolla on yli 600 asiakasta.

Maestro on kotimainen tietojärjestelmätoimittaja, joka tarjoaa asiakkailleen valmiista ohjelmistokomponenteista koostuvia, pala kerrallaan laajennettavia toimintajärjestelmiä. Menestyksen takana ovat aidot kumppanuudet asiakkaiden kanssa sekä osaava henkilöstö. Vuonna 1986 perustetussa yhtiössä työskentelee yhteensä 69 asiantuntijaa Savonlinnassa, Lappeenrannassa ja Helsingissä sekä 14 Intiassa.

Mediamaestro Oy, toimitusjohtaja Turo Puittinen: ”Sopranon Magento-verkkokauppaohjelmisto täydentää tuoteperhettämme erinomaisesti. Yhteistyökumppanin valinnassa ratkaisivat nykyaikaiseen ohjelmistoalustaan rakennettu monipuolinen verkkokauppatuote sekä Sopranon hyvät resurssit tarjota räätälöinti- ja ylläpitopalvelua asiakkaillemme. Odotan uuden tuotteen menevän hyvin kaupaksi nykyisille ja tuleville asiakkaillemme.”

Soprano Verkkokaupparatkaisut, johtaja Tapio Valli: ”Yhteistyö Maestron kanssa on hyvä pääavaus Sopranon Magento-verkkokaupan lanseerauksessa Suomen markkinoille. Magento on maailmalla nopeimmin kasvava verkkokauppa-alusta. Odotamme, että uuden verkkokauppatuoteperheemme toiminnallisuus ja käytettävyys hurmaavat myös Maestron asiakkaat. Olemme tyytyväisiä, että voimme toimia yhteistyössä merkittävän suomalaisen toiminnanohjausjärjestelmien toimittajan kanssa.”

SOPRANO OYJ

Lisätietoja:
Soprano Oyj
Tapio Valli, johtaja, verkkokaupparatkaisut
050 553 4433
tapio.valli(at)soprano.fi
www.soprano.fi

Mediamaestro Oy
Turo Puittinen, toimitusjohtaja
0207 505 621
turo.puittinen(at)maestro.fi

www.maestro.fi

Soprano on Suomen johtava verkkoviestintäyhtiö. Sen ammattilaiset auttavat asiakkaita kommunikoimaan, palvelemaan ja ansaitsemaan verkossa aikaisempaa tehokkaammin. Yhtiö toimittaa yritys- ja julkishallinnon asiakkailleen verkkoviestinnän ohjelmistot, ratkaisut ja sisällöt selkeänä kokonaisuutena. Yhtiö hakee strategista kilpailuetua yhdistämällä kommunikaation ja teknologian. Soprano Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsingin pörssissä, osakkeen tunnus on SNO1V.