Soprano: Tieturi voitti valtioneuvoston tietotekniikkakoulutuksen

Soprano Oyj sijoittajauutiset 21.12.2018 klo 10.15

Soprano: Tieturi voitti valtioneuvoston tietotekniikkakoulutuksen

Soprano konsernin Tieturi Oy on voittanut valtioneuvoston kanslian järjestämän tietotekniikkakoulutusten tarjouskilpailun. Hankinnan kohteena on valtioneuvoston kanslian omistamien järjestelmien peruskäyttäjäkoulutukset kokonaisratkaisuna sisältäen koulutusmateriaalit. Hankintapäätöksen mukaan Tieturin tarjous oli kokonaistaloudellisesti edullisin. Hankinnan arvo on noin 120 000 euroa lisättynä arvonlisäverolla.

Soprano Oyj

Lisätiedot:
Liiketoimintajohtaja Pauliina Lautanen-Nissi, +358 50 351 6277, pauliina.lautanen-nissi@tieturi.fi
Toimitusjohtaja Arto Tenhunen, +358 400 413314, arto.tenhunen@soprano.fi


Soprano Oyj – Lifelong Learning for Working Professionals

Soprano on kehitysyhtiö, jonka emoyhtiö Soprano Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Koulutustoimialalla Sopranosta on kasvanut yritysostojen avulla Pohjoismaiden johtava yksityinen koulutusyhtiö. Vuonna 2017 koulutimme 19 000 henkilöä 2 000 organisaatiosta yli 50 maassa. 
Sopranon kasvustrategia tiivistyy yhteen sanaan: Collaboration. Rakennamme koulutusalan yhteistyöverkostoa ja pyrimme yhdessä laajentamaan kansainvälistä toimintaamme. Hyödynnämme teknologian luomia mahdollisuuksia erityisesti kehittyvissä maissa korkeatasoisten sisältöjen ja tekoälyavusteisen oppimisympäristön avulla. Sen ansiosta teoreettiset opinnot, käytännön projektit, testit ja keskustelut kollegoiden ja kouluttajien välillä voidaan tehdä yhä useammin kokonaan verkossa.
Soprano Groupin businesskoulujen 1500 koulutusohjelmaa ovat erikoistuneet johtamiseen, viestintään, kansainväliseen kauppaan ja informaatioteknologiaan. Yhdessä kumppaneidemme kanssa tarjoamme diplomeja, sertifikaatteja, ammattitutkintoja ja korkeakoulututkintoja. Tutkinnot ovat hyväksyttyjä kaikissa Euroopan maissa.
Sopranon omat asiantuntijat palvelevat kolmessa maassa ja seitsemässä kaupungissa, Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Tukholmassa, Göteborgissa ja Pietarissa, verkoston kautta kymmenissä maissa sekä virtuaalisesti ympäri maailman. 

Soprano Group | MIF | Infor | Johtamistaidon Opisto | Fintra | Informator | Tieturi | www.soprano.fi

Lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme:
Soprano Oyj
www.soprano.fi
Management Institute of Finland MIF
www.mif.fi
www.infor.fi
www.jto.fi
www.fintra.fi

Informator Tieturi Group
www.informator.se
www.tieturi.fi