Soprano: Tieturi valittiin Google Digital Garagen koulutuskumppaniksi

Soprano Oyj sijoittajauutiset 4.9.2019 klo 11.15

Soprano: Tieturi valittiin Google Digital Garagen koulutuskumppaniksi

Soprano konserniin kuuluva Tieturi on valittu Googlen koulutuskumppaniksi Suomessa. Googlen tavoitteena on kouluttaa Suomessa 10 000 uutta digimarkkinoinnin osaajaa vuoden 2020 loppuun mennessä. Syyskuun alussa käynnistyvät koulutukset tapahtuvat verkossa ja tänään 4.9.2019 avatussa Google Digital Garage –koulutustilassa Helsingin keskustassa. Tieturi on Pohjoismaiden johtava ICT-kouluttaja, jolla oli viime vuonna 19 900 koulutettavaa.

Toimitusjohtaja Arto Tenhunen: “Google Digital Garage yhteistyössä Tieturin kouluttajien kanssa tarjoaa ilmaista koulutusta, jonka tavoitteena on auttaa ihmisiä kehittämään sellaisia taitoja, joiden avulla he voivat löytää työtä, edistää uraansa tai kasvattaa yritystään. Koulutukset ovat avoimia kaikille.”

Osana yhteistyötä Google ja Helsingin kaupunki järjestävät Tieturin kouluttajien kanssa Digikoordinaattori –koulutusohjelman. Osallistujat ovat Helsingin kaupungin valitsemia työnhakijoita, joita kiinnostaa työllistää itsensä jatkossa pk-yrityksiin, freelancereiksi tai yrittäjiksi. Koulutettavia ja digimarkkinoinnin osaajia etsiviä kasvuhaluisia yrityksiä yhytetään tutustumaan toisiinsa työvoimapulan helpottamiseksi. Koulutetut saavat Googlen sertifikaatin sekä Googlen ja Helsingin yhdessä myöntämän Digikoordinaattori-diplomin. Kurssille voi hakea osoitteessa: www.hel.fi/digimarkkinoija

Liiketoimintajohtaja Pauliina Lautanen-Nissi: “Olemme todella ylpeitä siitä, että Google valitsi kokeneen Tieturin kumppanikseen. Digiosaajista on juuri nyt yhteiskunnassa kova tarve, johon vastaamme lisäämällä nopeasti koulutustarjontaa. Olemme innoissamme uudesta haasteesta. Tieturin kannalta haaste ei ole kouluttaminen tai oppiminen, sen osaamme. Yhteiskunnan kannalta suurin haaste on saada osaavat ihmiset ja työnantajat kohtaamaan.”

Soprano Oyj

Lisätietoja:
Tieturi Oy, liiketoimintajohtaja Pauliina Lautanen-Nissi, 050 351 6277, pauliina.lautanen-nissi@tieturi.fi 
Soprano Oyj, toimitusjohtaja Arto Tenhunen, 0400 413 314, arto.tenhunen@soprano.fi

Soprano Group – Lifelong Learning for Working Professionals
Soprano Group on Pohjoismaiden johtava yksityinen koulutusorganisaatio. Vuonna 2018 koulutuksiimme osallistui 25905 henkilöä 2250 organisaatiosta. Soprano Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle.

Kuuden businesskoulumme 1500 koulutusohjelmaa ovat erikoistuneet informaatioteknologiaan, johtamiseen, viestintään ja kansainväliseen kauppaan. Tarjoamme diplomit, sertifikaatit ja ammattitutkinnot perinteisesti luokkahuonekoulutuksena, verkon yli remote-koulutuksena ja tekoälyavusteisena online-koulutuksena. Uuden teknologian avulla teoreettiset opinnot, käytännön projektit, testit ja keskustelut kollegoiden ja kouluttajien välillä voidaan tehdä yhä useammin kokonaan verkossa. Tavoittelemme monistettavaa ja hyvin skaalautuvaa kansainvälistä koulutusliiketoimintaa.

Sopranon omat asiantuntijat palvelevat koulutuskeskuksissa kolmessa maassa ja seitsemässä kaupungissa, Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Tukholmassa, Göteborgissa ja Pietarissa, verkoston kautta kymmenissä maissa sekä virtuaalisesti ympäri maailman. 

Soprano Group | MIF | Infor | Johtamistaidon Opisto | Fintra | Informator | Tieturi | 
www.soprano.fi

Lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme:
Soprano Oyj
www.soprano.fi
Informator Tieturi Group
www.informator.se
www.tieturi.fi

Management Institute of Finland MIF
www.mif.fi
www.infor.fi
www.jto.fi
www.fintra.fi