Soprano Oyj:n uudet osakkeet on merkitty kaupparekisteriin

Soprano Oyj pörssitiedote 22.4.2014 klo 09.00

Soprano Oyj:n uudet osakkeet on merkitty kaupparekisteriin

Soprano Oyj:n 31.3.2014 päivätyn hallituksen päätöksen mukaisessa osakeannissa merkityt yhteensä 217.392 uutta osaketta on tänään rekisteröity kaupparekisteriin. Osakeanti liittyy Management Institute of Finland MIF Oy:n osakkeiden kauppahintaan.

Rekisteröimisen jälkeen yhtiöllä on yhteensä 15.690.164 kappaletta osakkeita. Yhtiön osakepääoma ei muuttunut osakeannin johdosta. Rekisteröity osakepääoma on 96.000,00 euroa.

Uudet osakkeet tulevat julkisen kaupankäynnin kohteeksi yhdessä vanhojen osakkeiden kanssa Nasdaq OMX Helsingin Oy:n pörssilistalla 23.4.2014 alkaen.

Soprano Oyj
 

Lisätietoja:  
Soprano Oyj                                                             
Toimitusjohtaja Arto Tenhunen
0400 413314
arto.tenhunen(at)soprano.fi  
http://www.soprano.fi/

Soprano on Pohjoismaiden suurin johtamisen, viestinnän ja tietoteknologian yhdistävä asiantuntijayritys. Yhtiön konsultit auttavat asiakkaita kommunikoimaan, palvelemaan ja ansaitsemaan digitalisoituvassa yhteiskunnassa aikaisempaa tehokkaammin. Soprano palvelee kymmenessä kaupungissa Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Venäjällä, verkostonsa kautta kymmenissä maissa ja virtuaalisesti ympäri maailman. Yhtiöllä on toimipisteet Helsingissä, Kirkkonummella, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössä, Tallinnassa ja Pietarissa. Soprano Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsingin pörssissä, osakkeen tunnus on SOPRA.