Soprano Oyj:n tilinpäätös, toimintakertomus ja selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä vuodelta 2014 on julkaistu

Soprano Oyj pörssitiedote 27.3.2015 klo 18.00

Soprano Oyj:n tilinpäätös, toimintakertomus ja selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä vuodelta 2014 on julkaistu

Soprano Oyj on julkaissut vuoden 2014 konsernin ja emoyhtiön tilinpäätöksen, hallituksen toimintakertomuksen sekä selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä pdf-muodossa yhtiön internet-sivuilla www.soprano.fi kohdassa sijoittajat, vuosikertomukset.

Konsernin rahavirtalaskelma muuttui luokittelun osalta 26.2.2015 julkaistun tilinpäätöstiedotteen rahavirtalaskelmaan nähden. Luokittelun muutokset rahavirtalaskelmassa 1-12 2014 olivat seuraavat: liiketoiminnan rahavirta -1,24 miljoonaa euroa (aiemmin -0,02 me), investointien rahavirta -0,78 (-2,11) ja rahoituksen rahavirta 0,83 (0,93). Konsernin rahavirtalaskelma on esitetty tilinpäätöksen sivulla 15.

Soprano Oyj

Lisätietoja: Soprano Oyj,
Toimitusjohtaja Arto Tenhunen
+358 400 413314
arto.tenhunen(at)soprano.fi
http://www.soprano.fi/

Soprano on Pohjoismaiden suurin talouselämän ja julkishallinnon kouluttaja ja Suomen johtava kansainvälistymiskonsultti. Koulutus- ja valmennuspalvelut on uuden kasvustrategian myötä keskitetty Management Institute of Finland – MIF brändin alle. Tunnetut Tieturi, Informator, Aspectum, Infor, Fintra, Johtamistaidon Opisto JTO sekä kansainväliset yliopistokumppanit Ashridge, Berkeley ja IMD ovat osa tätä kokonaisuutta. Finnish Trade Organisation – FINTRA on Soprano-konsernin kansainvälistymiskonsultti. Yhtiö tarjoaa yhdestä paikasta vientiosaamisen lisäksi johtamisen, viestinnän ja tietoteknologian koulutuksen sekä rahoituksen ja vientitukien hakupalvelut. Sopranon asiantuntijat palvelevat Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössä, Tallinnassa ja Pietarissa, verkoston kautta kymmenissä maissa sekä virtuaalisesti ympäri maailman. Viime vuonna konsernin yksiköt valmensivat 67 000 asiakasta 52 maassa. Soprano Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsingin pörssissä, osakkeen tunnus on SOPRA.