Soprano Oyj: Tieturin toimitusjohtaja vaihtuu

Soprano Oyj pörssitiedote 15.5.2013 klo 17.40

 

Christoffer Wasastjernan toimisuhde Tieturi Oy:n toimitusjohtajana päättyy. Tieturi Oy:n toimitusjohtajan tehtävät ottaa toistaiseksi vastuulleen konsernijohtaja Arto Tenhunen oman toimensa ohessa.

Arto Tenhunen: Haluan kiittää Christofferia hänen panoksestaan ja sitoutumisestaan Tieturin hyväksi. Hänen panoksensa myös Tieturi-kaupan eri vaiheissa on ollut merkittävä. Nyt olemme tilanteessa, jossa Tieturin integroiminen Soprano -konserniin vaatii uudenlaista johtajuutta. Siksi sovimme Christofferin kanssa hyvässä hengessä toimitusjohtajan tehtävän päättymisestä.

Soprano Oyj

Lisätietoja:
Soprano Oyj
Toimitusjohtaja Arto Tenhunen
+358 400 413314
arto.tenhunen(at)soprano.fi
http://www.soprano.fi/

Soprano on Pohjoismaiden johtava verkkoviestintäkonserni, asiakkailleen digitaalisen maailman kumppani. Yhtiön asiantuntijat auttavat asiakkaita konkreettisesti kommunikoimaan, palvelemaan ja ansaitsemaan digitalisoituvassa yhteiskunnassa aikaisempaa tehokkaammin. Yhtiö hakee strategista kilpailuetua yhdistämällä viestinnän ja teknologian. Soprano palvelee kuudessa kaupungissa Suomessa, Ruotsissa ja Virossa, verkoston kautta 98 maassa ja virtuaalisesti ympäri maailman. Soprano Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsingin pörssissä, osakkeen tunnus on SNO1V.