Soprano ostaa virolaisyhtiön koko osakekannan

Soprano Oyj pörssitiedote 27.8.2012 klo 09.00

Soprano ostaa virolaisyhtiön koko osakekannan

Soprano Oyj on allekirjoittanut kauppasopimuksen virolaisen tytäryhtiönsä Pipfrog AS:n koko lopun osakekannan ostamisesta osakevaihdolla. Konsernin 20.8.2012 julkistama verkkokauppatoimitus Maestron asiakkaille perustuu Pipfrogin kehittämään, Magento-verkkokauppa-alustaan pohjautuvaan ohjelmistoon.

Soprano hankkii 33 prosenttia Pipfrog AS:n osakkeista vähemmistöosakkailta yhtiökokouksen hallitukselle antamaan valtuutukseen perustuvalla osakeannilla, jossa myyjille suunnataan 168 233 Sopranon uutta osaketta. Osakeannin jälkeen Soprano Oyj:llä on yhteensä 11 776 983 osaketta.

Soprano Oyj:n toimitusjohtaja Arto Tenhunen: “Haluamme sitouttaa Pipfrogin avainhenkilöt entistä tiukemmin koko konsernin menestykseen. Samalla saamme kokonaan omistukseemme tärkeän palan Sopranon tuotestrategiaa. Virolaisten kehittämä ohjelmisto on käytössä jo 14 maassa. Erinomainen esimerkki Pipfrog-tuotteen menestyksestä Suomessa on viikko sitten allekirjoitettu sopimus Maestron kanssa.”

SOPRANO OYJ

Lisätietoja:
Soprano Oyj,
Toimitusjohtaja Arto Tenhunen
0400 413314

arto.tenhunen(at)soprano.fi
http://www.soprano.fi/

Soprano on Suomen johtava verkkoviestintäyhtiö. Sen ammattilaiset auttavat asiakkaita kommunikoimaan, palvelemaan ja ansaitsemaan verkossa aikaisempaa tehokkaammin. Yhtiö toimittaa yritys- ja julkishallinnon asiakkailleen verkkoviestinnän ohjelmistot, ratkaisut ja sisällöt selkeänä kokonaisuutena. Yhtiö hakee strategista kilpailuetua yhdistämällä kommunikaation ja teknologian. Soprano Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsingin pörssissä, osakkeen tunnus on SNO1V.