Soprano ostaa Tieturin ja Informatorin – kaupan ehtoja päivitetty

Soprano Oyj pörssitiedote 22.3.2013 klo 9.00

Soprano ostaa Tieturin ja Informatorin – kaupan ehtoja päivitetty

Soprano ostaa Tieturi-konsernin enintään 3,465 miljoonalla eurolla. Uusi kokonaiskauppahinta on vähintään 0,5 miljoonaan euroa alhaisempi kuin 14.1.2013 ilmoitettu. Peruskauppahintana maksetaan 2,965 miljoonaan euroa 22.4.2013 mennessä sekä lisäkauppahintana enintään 0,5 miljoonaa euroa, mikäli ruotsalaisen tytäryhtiön tilikauden tulos täyttää sovitut kriteerit. Soprano Oyj:n hallitus tekee yrityskaupasta lopullisen päätöksen 28.3.2013.

Soprano Oyj toimitusjohtaja Arto Tenhunen: ”Saimme Capmanin ja pienosakkaiden kanssa sovittua hyvässä hengessä kaupan lopulliset ehdot. Nyt pääsemme rakentamaan Sopranosta Pohjoismaiden suurinta verkkoviestintäkonsernia. Historiamme merkittävin kauppa on vaatinut paljon aikaa, resursseja ja siitä on syntynyt paljon kuluja. Integraatio- ja uudelleenjärjestelykulut ovat myös jatkossa suuret. Uskomme vahvasti uuden Sopranon tuloksentekokykyyn integraatiotoimenpiteiden jälkeen.”

Soprano rahoittaa kaupan sekä merkittävän kasvun vaatimat integraatiokulut 3,0 miljoonan euron pankkilainalla, 1,0 miljoonan hybridilainalla, 0,5 miljoonan euron juniorlainalla sekä 0,5 miljoonan euron suunnatulla osakeannilla, josta tiedotetaan erikseen.

Soprano Oyj

Lisätietoja:
Soprano Oyj
Toimitusjohtaja Arto Tenhunen
+358 400 413314
arto.tenhunen(at)soprano.fi
http://www.soprano.fi/
 

Soprano on johtava verkkoviestintäkonserni. Sen asiantuntijat auttavat asiakkaita kommunikoimaan, palvelemaan ja ansaitsemaan digitalisoituvassa yhteiskunnassa aikaisempaa tehokkaammin. Yhtiö hakee strategista kilpailuetua yhdistämällä viestinnän ja teknologian. Soprano Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsingin pörssissä, osakkeen tunnus on SNO1V.