Soprano myy osakkuusyhtiö Riannon

Soprano Oyj on tänään allekirjoittanut esisopimuksen viestintäyhtiö Rianno Communications Oy:n 49 prosentin osakkuutensa myymisestä käteisellä. Sopimuksen kokonaiskauppahinta on 800.000 euroa, jolla ostaja maksaa Sopranon saatavat ja osakkeet. Sopimus on ehdollinen Riannon rahoituksen varmistumiselle. Sopranon hallituksen on hyväksyttävä kauppa 30.6.2015 mennessä tai se raukeaa. Yhtiö tiedottaa erikseen kaupan toteutumisesta ja sen vaikutuksista. 

Hallituksen puheenjohtaja Arto Tenhunen: – Osakkuusyhtiömme myynti helpottaa Sopranon kassatilannetta ja selkeyttää rakennetta. Rianno on toimitusjohtaja Riitta Auvisen johdolla noussut maamme eturivin viestintätoimistoksi. Toivomme parasta menestystä kasvuhakuiselle ja kannattavalle yhtiölle.

Rianno Communications Oy, toimitusjohtaja Riitta Auvinen: – Viestintäyhtiö Rianno on kasvanut orgaanisesti ja yritysostoin. Meillä on koossa viestinnän kovin tiimi, ja kova halu kasvaa. Sopranolle kuuluu iso kiitos liiketoimintamme sparraamisesta.

Soprano Oyj

Lisätietoja:

Soprano Oyj, hallituksen puheenjohtaja Arto Tenhunen, 0400 413314, arto.tenhunen@soprano.fi, www.soprano.fi

Rianno Communications Oy, toimitusjohtaja Riitta Auvinen, 041 5334010, riitta.auvinen@rianno.fi, www.rianno.fi

 

Soprano Oyj on palveluliiketoiminnan kehitysyhtiö. Strategiansa mukaisesti konserni keskittyy nyt koulutus- ja konsultointitoimialojen rakennemuutoksen toteutukseen. Soprano on Pohjoismaiden suurin yritysten ja organisaatioiden kouluttaja ja Suomen johtava kansainvälistymiskonsultti. Konsernin tavoitteena on olla asiakkaalle halutuin kumppani osaamisen kehittämisessä ja kansainvälisessä kasvussa. Tarjoamme asiakkaalle parhaan kurssitarjonnan, halutuimmat opettajat ja valmentajat sekä asiakastarpeita vastaavat nykyaikaiset koulutusmetodit ja oppimisympäristöt. Digimurros ja palveluistaminen ovat megatrendejä jotka aiheuttavat muutostarpeen ja kysynnän, johon Sopranolla on ratkaisut.

Sopranon asiantuntijat palvelevat Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössä, Tallinnassa ja Pietarissa, verkoston kautta kymmenissä maissa ja virtuaalisesti ympäri maailman.

Soprano Group | Tieturi | Johtamistaidon Opisto | Infor | Aspectum | Fintra | Informator
 

Rianno Communications Oy on Riitta Auvisen vuonna 2012 perustama viestintätoimisto. 
Rianno osti pörssiyhtiö Soprano Oyj:n viestinnän liiketoiminnot vuonna 2014. Kasvuhakuinen ja kannattava yhtiö on keskittynyt sisäiseen viestintään, asiakasviestintään ja mediasuhteisiin.