Soprano myi omistuksensa Suomen Onlineallekirjoituksesta

Soprano Oyj, Pörssitiedote 30.6.2016 klo 14.05

Helsinki, Suomi, 2016-06-30 13:05 CEST (GLOBE NEWSWIRE) — Soprano Oyj myi tänään 32 prosentin omistuksensa Suomen Onlineallekirjoitus Oy:sta Visma Finland Holding Oy:lle 300 tuhannen euron käteiskaupalla. Visma ostaa yhtiön kaikki osakkeet.

Soprano oli perustamassa vuonna 2010 Suomen Onlineallekirjoitus Oy:ta. Yhtiön kehittämä portaali Onnistuu.fi mahdollistaa yrityksille ja yksityisille juridisesti sitovan sähköisen allekirjoittamisen, jonka avulla sisällön muuttumattomuus voidaan osoittaa kiistattomasti. Allekirjoitus tapahtuu käyttäen pankkien vahvaa tunnistamista tai mobiilivarmennetta. Palvelussa on käytössä kaikkien suomalaisten pankkien tunnistemekanismit sekä Elisan, Soneran ja DNA:n mobiilivarmenne. Allekirjoituskutsun saaneen henkilön ei tarvitse rekisteröityä palveluun eikä maksaa palvelun käytöstä. Suomen Onlineallekirjoitus Oy:n liikevaihto vuonna 2015 oli yli 300 tuhatta euroa.

– Olemme tyytyväisiä innovatiivisen osakkuusyrityksemme kehittymiseen ja kannattavaan kasvuun. Taloushallinnon ohjelmisto- ja palveluyhtiönä Visma on hyvä omistaja Suomen Onlineallekirjoitukselle yhtiön seuraavassa kehitysvaiheessa, toteaa Sopranon hallituksen puheenjohtaja Arto Tenhunen.

– Sähköinen allekirjoitus on loistava lisä palveluvalikoimaamme. Pystymme sen avulla automatisoimaan koko yrityksen hallinnoinnin sopimusten allekirjoituksesta taloushallintoon, kertoo Visma Solutions Oy:n toimitusjohtaja Ari-Pekka Salovaara.

 

Soprano Oyj

 

Lisätietoja:

Talousjohtaja Jukka Virtamo, jukka.virtamo@soprano.fi, +358 50 308 9681
Toimitusjohtaja Ari-Pekka Salovaara, Visma Solutions Oy, ari-pekka.salovaara@visma.com, +358 44 056 3966
Kehitysjohtaja Harri Koponen, Suomen Onlineallekirjoitus Oy, harri.koponen@onnistuu.fi, +358 44 500 0020

Soprano Oyj on palveluliiketoiminnan kehitysyhtiö. Keskitymme toimialoihin, joissa regulaatio on muuttumassa, markkinaehtoisuus lisääntyy ja yritysjärjestelyt ovat todennäköisiä. Erityisesti olemme kiinnostuneet toimialoista, joissa digitalisaation avulla voidaan luoda merkittävää lisäarvoa.

Soprano on Pohjoismaiden suurin yritysten ja organisaatioiden kouluttaja ja Suomen johtava kansainvälistymiskonsultti. Tavoitteemme on olla asiakkaalle halutuin kumppani osaamisen kehittämisessä ja kansainvälisessä kasvussa. Tarjoamme asiakkaalle parhaan kurssitarjonnan, halutuimmat valmentajat sekä asiakastarpeita vastaavat nykyaikaiset koulutusmetodit ja oppimisympäristöt.

Asiantuntijamme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössä, Tallinnassa ja Pietarissa, verkoston kautta kymmenissä maissa ja virtuaalisesti ympäri maailman.

Soprano Group  | Tieturi | Johtamistaidon Opisto | Infor | MIF | Fintra | Informator