Soprano muuttaa tulosohjaustaan

Soprano Oyj päivittää arviotaan vuoden 2017 tulosohjauksesta. Soprano arvioi päivitetyssä tulosohjauksessaan, että konsernin vertailukelpoisen liikevaihdon ennakoidaan säilyvän viime vuoden tasolla ja liiketuloksen kääntyvän selvästi positiiviseksi vuonna 2017.

Aiemmassa tulosohjauksessaan yhtiö oli arvioinut, että Soprano konsernin vertailukelpoisen liikevaihdon ennakoidaan kasvavan maltillisesti ja liiketuloksen kääntyvän positiiviseksi vuonna 2017.

Soprano Oyj:n toimitusjohtaja Kaisa Vikkula: ”Kannattavuuden kohentuminen johtuu pitkälti viime vuonna toteutetusta kustannusrakenteen keventämisestä sekä heikosti kannattavien tuotealueiden lopettamisesta.”

Soprano Oyj
 

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Kaisa Vikkula, kaisa.vikkula@soprano.fi, +358 40 548 3554, www.soprano.fi

Soprano Oyj
Soprano on kehitysyhtiö, jonka emoyhtiö Soprano Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Soprano konserni koostuu 1.1.2017 alkaen kahdesta täysin omistetusta liiketoimintasegmentistä: pohjoismainen ICT-koulutukseen erikoistunut Informator Tieturi Group ja suomalainen johtamis- ja esimieskoulutukseen erikoistunut Management Institute of Finland MIF. Kolmantena raportoidaan Soprano Oyj ja sen osakkuusyhtiöt Ambientia E-commerce Oy konserni ja Brain Alliance Oy.

Koulutustoimialalla Sopranosta on kasvanut Pohjoismaiden johtava yksityinen yritysten ja organisaatioiden kouluttaja. Juuri nyt koulutus digitalisoituu, siirtyy pilveen ja toimialajärjestelyt ovat alkaneet. Tavoitteemme on olla asiakkaalle halutuin kumppani osaamisen kehittämisessä sekä tarjota asiakkaalle paras kurssitarjonta, halutuimmat valmentajat sekä uusimmat oppimisympäristöt.

Kehitysyhtiö Soprano Oyj hakee uusia sijoituskohteita palveluliiketoiminnasta toimialoilta, joissa näemme rakennemuutoksen ja konsolidaation mahdollisuuksia. Erityisesti olemme kiinnostuneet yhtiöistä, joissa uusilla digitaalisilla palveluilla voidaan luoda merkittävää lisäarvoa.

Asiantuntijamme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössä ja Pietarissa, verkoston kautta kymmenissä maissa ja virtuaalisesti ympäri maailman.

Soprano Group | MIF | Infor | Johtamistaidon Opisto | Informator | Tieturi | www.soprano.fi

Lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme:

Soprano Oyj
www.soprano.fi

Management Institute of Finland MIF
www.mif.fi
www.infor.fi
www.jto.fi

Informator Tieturi Group
www.informator.se
www.tieturi.fi