Soprano jätti hakemuksen pörssilistalle

Soprano Oyj pörssitiedote 11.12.2013 klo 13.55

Soprano jätti hakemuksen pörssilistalle

Soprano Oyj on tänään jättänyt Nasdaq OMX Helsinki Oy:n listauskomitealle listalleottohakemuksen siirtymisestä Nasdaq OMX Helsingin pörssilistalle. Soprano hakee listanvaihtoa Nasdaq OMX Helsingin pörssin prelistalta pörssilistalle 7.1.2014 alkaen.  

Yhtiö kertoi aiemmin 30.10.2013 pörssitiedotteessaan harkitsevansa osakeantia kasvun ja kansainvälistymisen rahoittamiseksi. Soprano on nyt päättänyt aloittaa selvitystyön mahdollisen osakeannin järjestämiseksi tammi-kesäkuun välisenä aikana vuonna 2014. Yhtiö tiedottaa osakeannista erikseen.

Soprano Oyj, toimitusjohtaja Arto Tenhunen: ”Kaupankäynti Sopranon osakkeella on viime kuukausina ilahduttavasti vilkastunut ja olemme saaneet lisää osakkeenomistajia. Uskomme, että pörssilistalle siirtyminen edelleen kasvattaa kiinnostusta yhtiötä kohtaan, parantaa yhtiön rahoitusasemaa ja mahdollistaa yhtiön tulevan kasvun myös yrityskauppojen avulla.”

Soprano Oyj

Hallitus

Lisätietoja:
Soprano Oyj,
Toimitusjohtaja Arto Tenhunen
+358 400 413314
arto.tenhunen(at)soprano.fi
http://www.soprano.fi/

Soprano on Pohjoismaiden johtava viestinnän ja tietoteknologian yhdistävä asiantuntijayritys. Yhtiön konsultit auttavat asiakkaita kommunikoimaan, palvelemaan ja ansaitsemaan digitalisoituvassa yhteiskunnassa aikaisempaa tehokkaammin. Soprano palvelee kuudessa kaupungissa Suomessa, Ruotsissa ja Virossa, verkoston kautta 98 maassa ja virtuaalisesti ympäri maailman. Soprano Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsingin pörssissä, osakkeen tunnus on SNO1V.