Soprano ja Kiwa Inspecta sopimukseen virallisten pätevyyksien verkkokoulutuksista

Soprano Oyj sisäpiiritieto 26.11.2020 klo 16.45

Soprano ja Kiwa Inspecta sopimukseen virallisten pätevyyksien verkkokoulutuksista 

Soprano Group ja Kiwa Inspecta ovat allekirjoittaneet pitkäaikaisen sopimuksen virallisten pätevyyksien verkkokoulutuksiin liittyvästä yhteistyöstä. Soprano vastaa virallisten pätevyyskoulutusten myynnistä, markkinoinnista ja kehittämisestä. Kiwa Inspecta vastaa sertifioinneista, laadunvalvonnasta ja pätevyyksien hallinnasta. Kaikkien 16 pätevyyskoulutuksen myynti aloitetaan välittömästi ja toimintaa vahvistetaan uuden tiimin perustamisella. 

Sopimuksen odotetaan kasvattavan konsernin liikevaihtoa ja liiketulosta vuodesta 2021 alkaen. Yhtiö arvioi myöhemmin normaalin ennakoinnin osana sopimuksen vaikutuksia. 

Uuden koulutuskonseptin ansiosta teollisuuden, kaupan ja rakennusalan yritykset ja niiden henkilökunta voivat nyt organisoida virallisten pätevyyksien koulutusvelvollisuutensa kokonaan verkossa. 

Sopranon vt. toimitusjohtaja Pauliina Lautanen-Nissi: “Virallisia pätevyyksiä suoritetaan Suomessa vuosittain useita satoja tuhansia. Esimerkiksi Tulityökoulutuksen suorittaa normaalina vuonna yli 70.000 henkilöä, kuluvana vuonna suorituksia on ollut vain murto-osa koronasta johtuen. Sopimuksen ansiosta Soprano Group pystyy nyt tarjoamaan ainoana Suomessa kansainvälisesti vertailukelpoisia sertifioituja pätevyyksiä kokonaan verkkokoulutuksena. Sopimus lisää Sopranon digitaalisten sisältöjen määrää, kasvattaa asiakaskuntaa ja antaa mahdollisuuden kasvuun.” 

Soprano Oyj


Lisätietoja:
Soprano, vt. toimitusjohtaja Pauliina-Lautanen-Nissi, 050 3516 277, pauliina.lautanen-nissi@soprano.fi
Kiwa Inspecta, toimitusjohtaja Jani Pihl, 044 2846 759, jani.pihl@kiwa.com 

Soprano Group – Lifelong Learning for Working Professionals 

Soprano Group on Pohjoismaiden johtava yksityinen koulutusorganisaatio. Vuonna 2019 koulutuksiimme osallistui 29 111 henkilöä 2 457 organisaatiosta 27 maasta. Konsernin kuuden businesskoulun koulutusohjelmat ovat erikoistuneet informaatioteknologiaan, johtamiseen, viestintään, taloushallintoon ja kansainväliseen kauppaan. Tarjoamme koulutukset, diplomit, sertifikaatit ja ammattitutkinnot verkossa, verkon yli tai perinteisesti luokkahuoneissa. 

Koulutusviennissä tavoittelemme monistettavaa ja skaalautuvaa verkkoliiketoimintaa. Sopranon kehittämien digitaalisten ratkaisuiden avulla opinnot, käytännön projektit, testit ja keskustelut opiskelijoiden ja kouluttajien välillä voidaan tehdä itsenäisesti verkossa tai verkon yli.

Soprano palvelee seitsemässä kaupungissa Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä, verkoston kautta kymmenissä maissa sekä virtuaalisesti ympäri maailman. Yhtiöllä on Avainlippu-tunnus ja ISO 9001 -laatujärjestelmä. Soprano Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle. 

Soprano Group | MIF | Infor | Johtamistaidon Opisto | Fintra | Informator | Tieturi | www.soprano.fi
 
Lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme: 

Soprano Oyj 
www.soprano.fi 
www.mifacademy.com 

Informator Tieturi Group 
www.informator.se 
www.tieturi.fi 

Management Institute of Finland MIF 
www.mif.fi 
www.infor.fi 
www.jto.fi 
www.fintra.fi