Soprano hakee pörssilistalle

Soprano Oyj pörssitiedote 30.10.2013 klo 16.45

Soprano hakee pörssilistalle

Soprano Oyj:n hallitus on tänään päättänyt aloittaa hakuprosessin yhtiön siirtymiseksi Nasdaq OMX Helsingin pörssin pörssilistalle tammikuussa 2014. Alustavan aikataulun mukaisesti listauskomitea käsittelee Sopranon listavaihdon pre-listalta pörssilistalle joulukuussa.

Soprano harkitsee myös osakeantia listanvaihdon yhteydessä. Osakeannilla rahoitettaisiin yhtiön strategian mukaista nopeaa kasvua ja kansainvälistymistä. Anti toteutettaisiin markkinatilanteen salliessa loppuvuoden aikana tai alkuvuodesta 2014. Yhtiö tiedottaa osakeannista erikseen.

Soprano Oyj, toimitusjohtaja Arto Tenhunen: ”Sopranon liikevaihto on nelinkertaistunut viimeisen kahden vuoden aikana. Yhtiö toimii nyt kolmessa maassa ja kuudessa kaupungissa. Tarkoituksemme on edelleen jatkaa Sopranon strategian mukaista ripeää ja kannattavaa kasvutarinaa Suomessa ja kansainvälisesti.”

”Sopranon taival pörssin pre-listalla on kestänyt kuusi vuotta. Nyt on juuri oikea aika ottaa askel eteenpäin. Näemme, että siirtyminen pörssilistalle parantaa yhtiön rahoitusasemaa ja mahdollistaa yhtiön tulevan kasvun myös yrityskauppojen avulla.”

Soprano Oyj

Hallitus

Lisätietoja:
Soprano Oyj,
Toimitusjohtaja Arto Tenhunen
+358 400 413314
arto.tenhunen(at)soprano.fi
http://www.soprano.fi/

Soprano on Pohjoismaiden johtava viestinnän ja tietoteknologian yhdistävä asiantuntijayritys. Yhtiön konsultit auttavat asiakkaita kommunikoimaan, palvelemaan ja ansaitsemaan digitalisoituvassa yhteiskunnassa aikaisempaa tehokkaammin. Soprano palvelee kuudessa kaupungissa Suomessa, Ruotsissa ja Virossa, verkoston kautta 98 maassa ja virtuaalisesti ympäri maailman. Soprano Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsingin pörssissä, osakkeen tunnus on SNO1V.