Pauliina Lautanen-Nissi Pohjoismaisen koulutusyhtiön johtoon

Soprano Oyj Lehdistötiedote 21.3.2017

Soprano: Nimitys Informator Tieturi Groupin johtoon

Pauliina Lautanen-Nissi on nimitetty Informator Tieturi Groupin pohjoismaiseen johtotiimiin Business Development Directoriksi 13.3.2017 alkaen.

Hänen tehtävänään on kehittää ja kaupallistaa Pohjoismaiden johtavan ICT-koulutusyrityksen palvelutarjontaa vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden muuttuviin oppimistarpeisiin. Lähes kaksikymmentä vuotta koulutusalan esimies- ja johtotehtävissä toimineen Pauliina Lautanen-Nissin erikoisosaamista ovat modernit oppimismuodot ja ajankohtaiset ICT-koulutusaiheet. Suomalaisessa Tieturissa hän erityisesti kehittää ja johtaa myyntiä.

Toimitusjohtaja Emil Robertsson: ”Pauliinan paluu kilpailijalta Tieturiin otettiin vastaa innokkain taputuksin. Tunnemme hänet kyvykkäänä ja innostavana johtajana. Tavoittelemme nyt kasvua ja kehitämme Suomessa ja Ruotsissa uusia yhteispohjoismaisia koulutuspalveluita.”

Pohjoismaisen koulutusyhtiön Informator Tieturi Groupin johtotiimin muut jäsenet ovat toimitusjohtaja Emil Robertsson Tukholmasta ja Director Learning Solutions Tobias Strandh Göteborgista. Pauliina Lautanen-Nissi toimii yhtiön toimipisteissä Helsingissä ja Tampereella.

Lisätietoja:

Business Development Director, Pauliina Lautanen-Nissi, pauliina.lautanen-nissi@tieturi.fi, +358 50 351 6277, www.tieturi.fi

Toimitusjohtaja Emil Robertsson, emil.robertsson@informator.se, +46 70-999 8044, www.informator.se

Hallituksen puheenjohtaja Arto Tenhunen, arto.tenhunen@soprano.fi, +358 400 413314, www.soprano.fi
 

Informator Tieturi Group
Sopranon kokonaan omistama Tieturi Oy on Informator Tieturi Groupin emoyhtiö. Informator Tieturi Group on noin 10 miljoonan euron liikevaihtoinen, johtava yksityinen koulutusyritys Pohjoismaissa. Sen liikevaihdosta tulee tällä hetkellä noin 70 prosenttia Ruotsista ja 30 prosenttia Suomesta.

Yhtiö panostaa voimakkaasti uusiin digitaalisiin oppimisratkaisuihin, kuten Training Cloud, Remote Cloud Access ja Continuous Learning. Kehitteillä olevan EdTech-alustan tavoitteena on yhdistää halutuimmat kouluttajat ja koulutusta tarvitsevat helppokäyttöisten pilvipalveluiden käyttäjiksi.

Tällä hetkellä yhtiö kouluttaa pilvipalveluiden, noin 40 koulutusasiantuntijan ja 300 verkostokouluttajan avulla asiakkaittensa työntekijöitä kymmenissä maissa ympäri maailman. Yhtiöllä on koulutuskeskukset Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössä, Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.

Parhaillaan yhtiön Pohjoismaista koulutustarjontaa kootaan yhteen verkkoportaaliin, jossa koulutukset ovat jatkossa saatavilla suomen-, ruotsin- ja englanninkielisinä. Helposti monistettavien ja maantieteellisesti skaalautuvien pilvipalveluiden avulla yhtiö pyrkii vuosien 2017-2018 aikana laajentamaan toimintaansa erityisesti Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Suomessa Tieturi hakee lyhyellä tähtäimellä lisämyyntiä lisäämällä Ruotsissa testattua kansainvälistä kurssitarjontaa sekä EdTech-koulutustarjontaa äidinkielellä myös suomenruotsalaisille asiakkaille. 

_______________________ 

Soprano Oyj
Soprano on kehitysyhtiö, jonka emoyhtiö Soprano Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Soprano konserni koostuu 1.1.2017 alkaen kahdesta täysin omistetusta liiketoimintasegmentistä: pohjoismainen ICT-koulutukseen erikoistunut Informator Tieturi Group ja suomalainen johtamis- ja esimieskoulutukseen erikoistunut Management Institute of Finland MIF. Kolmantena raportoidaan Soprano Oyj ja sen osakkuusyhtiöt Ambientia E-commerce Oy konserni ja Brain Alliance Oy.

Koulutustoimialalla Sopranosta on kasvanut Pohjoismaiden johtava yksityinen yritysten ja organisaatioiden kouluttaja. Juuri nyt koulutus digitalisoituu, siirtyy pilveen ja toimialajärjestelyt ovat alkaneet. Tavoitteemme on olla asiakkaalle halutuin kumppani osaamisen kehittämisessä sekä tarjota asiakkaalle paras kurssitarjonta, halutuimmat valmentajat sekä uusimmat oppimisympäristöt.

Kehitysyhtiö Soprano Oyj hakee uusia sijoituskohteita palveluliiketoiminnasta toimialoilta, joissa näemme rakennemuutoksen ja konsolidaation mahdollisuuksia. Erityisesti olemme kiinnostuneet yhtiöistä, joissa uusilla digitaalisilla palveluilla voidaan luoda merkittävää lisäarvoa.

Asiantuntijamme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössä ja Pietarissa, verkoston kautta kymmenissä maissa ja virtuaalisesti ympäri maailman.

Soprano Group | MIF | Infor | Johtamistaidon Opisto | Informator | Tieturi | www.soprano.fi
 

Lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme:

Soprano Oyj
www.soprano.fi

Management Institute of Finland MIF
www.mif.fi
www.infor.fi
www.jto.fi

Informator Tieturi Group
www.informator.se
www.tieturi.fi