Panu Kauppinen palaa Sopranon talousjohtajaksi

Soprano Oyj:n pitkäaikainen talousjohtaja KTM Panu Kauppinen palaa hoitamaan aiempaa tehtäväänsä 1.6.2017. Taloushallinnon kehittämishankkeiden ja liiketoiminnan automatisointiprojektin valmistuessa myös nykyinen talousjohtaja KTM Jukka Virtamo palaa aikaisempaan tehtäväänsä yritysjohdon konsultiksi.

Panu Kauppinen nousee 1.6.2017 alkaen Jukka Virtamon tilalle konsernin johtoryhmän jäseneksi. Johtoryhmän muut jäsenet ovat Kaisa Vikkula ja Arto Tenhunen.

Toimitusjohtaja Kaisa Vikkula: Kiitämme erityisen lämpimästi Jukka Virtamoa vahvasta panoksesta konsernirakenteen yksinkertaistamisessa sekä hallinto- ja liiketoimintaprosessien tehostamisessa. Käyttöön otetut uudet järjestelmät parantavat koulutusyksiköiden kilpailukykyä ja antavat henkilökunnalle aikaa palvella asiakkaita entistä paremmin. 

Toivotamme Panu Kauppisen tervetulleeksi takaisin tuttuun tiimiin. 

Soprano Oyj

Toimitusjohtaja Kaisa Vikkula, kaisa.vikkula@soprano.fi, +358 40 548 3554, www.soprano.fi
 

Soprano Oyj
Soprano on kehitysyhtiö, jonka emoyhtiö Soprano Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Soprano konserni koostuu 1.1.2017 alkaen kahdesta täysin omistetusta liiketoimintasegmentistä: pohjoismainen ICT-koulutukseen erikoistunut Informator Tieturi Group ja suomalainen johtamis- ja esimieskoulutukseen erikoistunut Management Institute of Finland MIF. Kolmantena raportoidaan Soprano Oyj ja sen osakkuusyhtiöt Ambientia E-commerce Oy konserni ja Brain Alliance Oy.

Koulutustoimialalla Sopranosta on kasvanut Pohjoismaiden johtava yksityinen yritysten ja organisaatioiden kouluttaja. Juuri nyt koulutus digitalisoituu, siirtyy pilveen ja toimialajärjestelyt ovat alkaneet. Tavoitteemme on olla asiakkaalle halutuin kumppani osaamisen kehittämisessä sekä tarjota asiakkaalle paras kurssitarjonta, halutuimmat valmentajat sekä uusimmat oppimisympäristöt.

Kehitysyhtiö Soprano Oyj hakee uusia sijoituskohteita palveluliiketoiminnasta toimialoilta, joissa näemme rakennemuutoksen ja konsolidaation mahdollisuuksia. Erityisesti olemme kiinnostuneet yhtiöistä, joissa uusilla digitaalisilla palveluilla voidaan luoda merkittävää lisäarvoa.

Asiantuntijamme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössä ja Pietarissa, verkoston kautta kymmenissä maissa ja virtuaalisesti ympäri maailman.

Soprano Group | MIF | Infor | Johtamistaidon Opisto | Informator | Tieturi | www.soprano.fi

Lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme:

Soprano Oyj
www.soprano.fi

Management Institute of Finland MIF
www.mif.fi
www.infor.fi
www.jto.fi

Informator Tieturi Group
www.informator.se
www.tieturi.fi