Päätös Ruotsin tytäryhtiöön liittyneessä korvausvaatimusasiassa

Soprano Oyj pörssitiedote 5.6.2014 klo 18.40

Päätös Ruotsin tytäryhtiöön liittyneessä korvausvaatimusasiassa

Soprano Oyj on saanut tiedoksi välimieslautakunnan ratkaisun Ruotsin tytäryhtiön entisen toimitusjohtajan korvausvaatimusasiassa. Ratkaisun mukaan Informator Utbildning Svenska Ab joutuu maksamaan yhtiön entiselle toimitusjohtajalle korvauksia sekä välimiesoikeuden palkkioita ja lakimiespalkkioita yhteensä noin 307 tuhatta euroa.

Informator Utbildning Svenska Ab:n entinen toimitusjohtaja oli 30.10.2013 julkistetun pörssitiedotteen mukaisesti esittänyt yhtiölle noin 215 tuhannen euron korvausvaatimuksen liittyen päättyneeseen toimitusjohtajan sopimukseen. Välimiesmenettelyssä ratkaistavan asian kustannukset arvioitiin olevan noin 115 tuhatta euroa sekä osapuolten lakimiespalkkiot.

Ratkaisu vaikuttaa Sopranon vuoden 2014 toisen kvartaalin liiketulosta heikentävästi noin 239 tuhatta euroa. Yhtiö ei muuta vuoden 2014 tulosohjaustaan korvauspäätöksen takia.

Soprano Oyj

Lisätietoja:
Soprano Oyj, toimitusjohtaja Arto Tenhunen
+358 400 413314
arto.tenhunen(at)soprano.fi
http://www.soprano.fi/

Soprano on Pohjoismaiden suurin johtamisen, viestinnän ja tietoteknologian yhdistävä asiantuntijayritys. Yhtiön konsultit auttavat asiakkaita kommunikoimaan, palvelemaan ja ansaitsemaan digitalisoituvassa yhteiskunnassa aikaisempaa tehokkaammin. Soprano palvelee kymmenessä kaupungissa Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Venäjällä, verkoston kautta kymmenissä maissa ja virtuaalisesti ympäri maailman. Yhtiöllä on toimipisteet Helsingissä, Kirkkonummella, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössä, Tallinnassa ja Pietarissa. Soprano Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsingin pörssissä, osakkeen tunnus on SOPRA.