Päätökset suunnatuista osakeanneista

Soprano Oyj pörssitiedote 6.2.2013 klo 09.00

Päätökset suunnatuista osakeanneista

Soprano Oyj:n hallitus on ylimääräisen yhtiökokouksen 15.1.2013 antaman valtuutuksen perusteella päättänyt kahdesta erillisestä suunnatusta osakeannista liittyen kahteen aikaisemmin tiedotettuun yrityskauppaan.

Soprano Oyj:n hallitus on päättänyt 28.11.2012 vahvistettuun Aspectum Oy:n yrityskauppaan liittyen suunnata yhteensä 2.400.000 uutta osaketta Allocation Point Oy:lle osakevaihtovastikkeena 83 % Aspectum Oy:n osakkeita. Merkintähinta on 0,50 euroa osakkeelta. Uudet osakkeet on kokonaisuudessaan merkitty ja osakkeisiin kohdistuu luovutusrajoituksia.

Soprano Oyj:n hallitus on päättänyt hyväksyä 7.1.2013 tiedotetun Lemonline Oy:n yrityskaupan. Myyjille suunnataan yhteensä 120.000 uutta osaketta osakevaihtovastikkeena Lemonline Oy:n koko osakekannasta merkintähintaan 0,50 euroa osakkeelta. Uudet osakkeet on kokonaisuudessaan merkitty ja osakkeisiin kohdistuu luovutusrajoituksia.

Yhtiö tiedottaa erikseen osakkeiden merkitsemisestä kaupparekisteriin sekä osakkeiden ottamisesta julkisen kaupankäynnin kohteeksi yhtiön julkistaessa asiaa koskevan listalleottoesitteen.

Soprano Oyj
 

Lisätietoja:
Soprano Oyj
Toimitusjohtaja Arto Tenhunen
+358 400 413314
arto.tenhunen(at)soprano.fi
http://www.soprano.fi/
 

Soprano on verkkoviestintäkonserni. Sen asiantuntijat auttavat asiakkaita kommunikoimaan, palvelemaan ja ansaitsemaan digitalisoituvassa yhteiskunnassa aikaisempaa tehokkaammin. Yhtiö hakee strategista kilpailuetua yhdistämällä viestinnän ja teknologian. Soprano Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsingin pörssissä, osakkeen tunnus on SNO1V.