Pääomistaja antoi Sopranolle oman pääoman ehtoisen lainan

Soprano Oyj:n perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Arto Tenhunen on tänään myöntänyt yhtiölle 200 000 euron suuruisen oman pääoman ehtoisen vaihtovelkakirjalainan. Yhtiön hallitus valtuutti toimitusjohtaja Kaisa Vikkulan allekirjoittamaan lainan 22.6.2016.

Keskeiset ehdot: Oman pääoman ehtoisen vaihtovelkakirjalainan pääoma on 200 000 euroa, korko on 7,75 % ja eräpäivä on 31.5.2021, johon mennessä laina on vaihdettavissa 33,33 eurosentin merkintähinnalla enintään 600 000 Soprano Oyj:n uuteen osakkeeseen.

Soprano Oyj

Lisätietoja:
CFO Jukka Virtamo, jukka.virtamo@soprano.fi, 050 308 9681

Soprano Oyj on palveluliiketoiminnan kehitysyhtiö. Strategiansa mukaisesti konserni keskittyy nyt koulutus- ja konsultointitoimialojen rakennemuutoksen toteutukseen. Soprano on Pohjoismaiden suurin yritysten ja organisaatioiden kouluttaja ja Suomen johtava kansainvälistymiskonsultti. Konsernin tavoitteena on olla asiakkaalle halutuin kumppani osaamisen kehittämisessä ja kansainvälisessä kasvussa. Tarjoamme asiakkaalle parhaan kurssitarjonnan, halutuimmat opettajat ja valmentajat sekä asiakastarpeita vastaavat nykyaikaiset koulutusmetodit ja oppimisympäristöt. Digimurros ja palveluistaminen ovat megatrendejä jotka aiheuttavat muutostarpeen ja kysynnän, johon Sopranolla on ratkaisut.

Sopranon asiantuntijat palvelevat Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössä, Tallinnassa ja Pietarissa, verkoston kautta kymmenissä maissa ja virtuaalisesti ympäri maailman.

Soprano Group | Tieturi | Johtamistaidon Opisto | Infor | Fintra | Informator