Omien osakkeiden ostot ja luovuttaminen

Soprano Oyj pörssitiedote 23.11.2016 klo 17.50

Omien osakkeiden ostot ja luovuttaminen

Soprano Oyj maksaa yhtiön hallituksen jäsenten vuosipalkkiot varsinaisen yhtiökokouksen 21.4.2016 tekemän päätöksen mukaisesti Soprano Oyj:n omilla osakkeilla luovuttamalla Mika Aaltoselle, Harri Koposelle, Antti Palolalle, Irmeli Rytköselle ja Pekka Vennamolle kullekin 27.778 kappaletta, yhteensä 138.890 kappaletta yhtiön omia osakkeita. Vuosipalkkion määrä on 10 000 euroa per hallituksen jäsen. Maksu perustuu 1.6.2015–30.9.2016 välisen ajan Soprano Oyj:n osakkeen päätöskurssien keskikurssiin 0,36 euroa.

Soprano Oyj:llä on hallussaan 72.170 omaa osaketta. Yhtiökokouksen valtuuttamana yhtiön hallitus on päättänyt ostaa markkinoilta 66.720 kappaletta Soprano Oyj:n osaketta ja käynnistää osakeostot välittömästi. Luovutuksien jälkeen yhtiöllä ei ole hallussaan omia osakkeita. 

Soprano Oyj

Lisätietoja:
Hallituksen puheenjohtaja Arto Tenhunen, arto.tenhunen@soprano.fi, +358 400 413314, www.soprano.fi
 

Kehitysyhtiö Soprano Oyj hakee kasvavia palveluliiketoiminnan sijoituskohteita, joissa näemme rakennemuutoksen ja konsolidaation mahdollisuuksia. Erityisesti olemme kiinnostuneet yhtiöistä, joissa uusilla digitaalisilla palveluilla voidaan luoda merkittävää lisäarvoa.

Sopranosta on kasvanut Pohjoismaiden suurin yritysten ja organisaatioiden kouluttaja. Juuri nyt koulutus digitalisoituu, siirtyy pilveen ja Pohjoismaiset toimialajärjestelyt ovat alkaneet. Tavoitteemme on olla asiakkaalle halutuin kumppani osaamisen kehittämisessä sekä tarjota asiakkaalle paras kurssitarjonta, halutuimmat valmentajat sekä uusimmat oppimisympäristöt. 

Asiantuntijamme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössä ja Pietarissa, verkoston kautta kymmenissä maissa ja virtuaalisesti ympäri maailman.

Soprano Group | MIF | Johtamistaidon Opisto | Infor | Tieturi | Informator | www.soprano.fi