Muutos Wetterin johtoryhmässä

Wetteri Oyj    Pörssitiedote   13.3.2023 klo 15.00

Wetterin talousjohtajana vuodesta 2013 saakka toiminut Sami Klemola on tänään irtisanoutunut tehtävästään. Talousjohtajan tehtävään ja konsernin johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Panu Kauppinen 13.3.2023 alkaen.

Aarne Simula, toimitusjohtaja:

”Kiitän Samia siitä hyvästä ja laaja-alaisesta työstä, jota hän on tehnyt konsernissamme yli kymmenen vuoden ajan talousjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Samin tehtävää saamme jatkamaan Wetteri-konsernin business controllerin Panu Kauppisen, jolla on pitkä kokemus pörssiyhtiön talousjohtajan monipuolisista tehtävistä.”

Lisätietoja:

Aarne Simula, toimitusjohtaja, Wetteri Oyj

Puh. 0400 689 613, aarne.simula@wetteri.fi

Sanna Räsänen, viestintäjohtaja, Wetteri Oyj

Puh. 041 732 0537, sanna.rasanen@wetteri.fi

Wetteri Oyj – yrittäjäohjattu autoalan kasvuyhtiö

Wetteri Oyj on yrittäjäohjattu autoalan kasvuyhtiö. Henkilö-, hyöty- ja raskaan liikenteen ajoneuvojen vähittäiskaupan lisäksi yhtiö tuottaa huolto- ja vauriokorjaamopalveluita henkilöautoista raskaaseen kalustoon. Yhtiöllä on kotimaassa 33 toimipistettä, pääkonttori sijaitsee Oulussa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2021 oli noin 332 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää noin 900 henkilöä, joista yli 70 % työskentelee huolto- ja vauriokorjaamopalveluissa. Wetteri on autoalan digitalisaation edistäjä ja tärkeä toimija yhteisellä matkalla kohti päästötöntä autoilua. Lisätietoja: www.sijoittajat.wetteri.fi