Muutos Sopranon johtoryhmässä

Soprano Oyj pörssitiedote 19.9.2011 klo 09.30

Muutos Sopranon johtoryhmässä

Sopranon johtoryhmän jäsen ja viestintäyksikön johtaja Riitta Auvinen on irtisanoutunut tehtävästään ryhtyäkseen yrittäjäksi kokonaan toisella toimialalla. Hänen työsuhteensa päättyy yhteisellä sopimuksella 31.10.2011. Sopranon viestintää johtaa toistaiseksi konsernin toimitusjohtaja Arto Tenhunen. Soprano on käynnistänyt viestintäyksikön uuden vetäjän haun.

CEO Arto Tenhunen: ”Haluan lämpimästi kiittää Riittaa pitkäaikaisesta urasta yhtiössä. Hän on ollut läheinen työtoverini viedessämme Sopranoa eteenpäin. Vilpittömästi toivon Riitalle erinomaista menestystä uudella yrittäjänurallaan.”

Soprano Oyj -konsernin johtoryhmään kuuluvat 1.11.2011 alkaen toimitusjohtaja CEO Arto Tenhunen, verkkopalveluiden johtaja Taneli Tikka, verkkokaupan johtaja Tapio Valli sekä konsernin talousjohtaja CFO Panu Kauppinen.

Soprano Oyj

Lisätietoja:

Soprano Oyj,
Toimitusjohtaja Arto Tenhunen
0400 413314
arto.tenhunen@soprano.fi
http://www.soprano.fi/

Soprano Oyj on Nasdaq OMX Helsingin pörssissä listattu verkkopalveluihin ja -ohjelmistoihin sekä viestintäratkaisuihin erikoistunut julkinen yhtiö. Soprano toteuttaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä operatiivisia järjestelmiä, tilausjärjestelmiä ja verkkokaupparatkaisuja, verkko-ohjelmistoja sekä myynnin ja markkinoinnin kokonaisratkaisuja yrityksille ja julkishallinnolle