Marko Malinen nousee Soprano Verkkopalveluiden johtajaksi

Soprano Oyj pörssitiedote 12.2.2013 klo 11.00

Marko Malinen nousee Soprano Verkkopalveluiden johtajaksi

Insinööri Marko Malinen, 38v, on nimitetty Soprano Oyj Verkkopalveluiden johtajaksi 1.4.2013 alkaen. Hänen vastuualueisiinsa kuuluvat verkkopalvelut, tietojärjestelmät sekä verkkokaupparatkaisut.

Malinen on toiminut ohjelmistoalalla arvostettuna johtajana vuodesta 2003 lähtien. Vuosina 2007–2013 hän kasvatti Softability Group Oy:n liiketoimintaa mm. toimitus- ja myyntijohtajana. Aikaisemmin hän kehitti onnistuneesti ohjelmistoliiketoimintaa Etteplan Oyj:ssä.

“Tietojärjestelmien ja ohjelmistojen myynti ja kehittäminen on ollut tulosvastuullinen tehtäväni jo 10 vuotta. Sopranossa pääsen kasvattamaan myös verkkopalveluiden ja verkkokaupparatkaisuiden liiketoimintaa. On todella innostavaa hypätä mukaan vauhdikkaasti kasvavaan Soprano-konserniin”, kertoo johtaja Marko Malinen, Soprano Oyj Verkkopalvelut (1.4.2013 alkaen).

Soprano Oyj toimitusjohtaja Arto Tenhunen: ”Marko Malisen näytöt olivat vakuuttavat ja suosittelijat yksimielisiä. Aikaisemmat yritykset ovat kasvaneet, asiakkaat tyytyväisiä ja henkilöstö motivoitunutta. Saamme kokeneen tieto- ja viestintäteknologian osaajan kasvattamaan Sopranon verkkopalveluiden liiketoimintaa.”

Soprano Oyj

Lisätietoja:
Soprano Oyj
Toimitusjohtaja Arto Tenhunen
+358 400 413314
arto.tenhunen(at)soprano.fi
http://www.soprano.fi/

Soprano on johtava verkkoviestintäkonserni. Sen asiantuntijat auttavat asiakkaita kommunikoimaan, palvelemaan ja ansaitsemaan digitalisoituvassa yhteiskunnassa aikaisempaa tehokkaammin. Yhtiö hakee strategista kilpailuetua yhdistämällä viestinnän ja teknologian. Soprano Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsingin pörssissä, osakkeen tunnus on SNO1V.